Dom Dom neden öldü?

İçindekiler:

  1. Dom Dom neden öldü?
  2. Dom Dom kaç doğumlu?
  3. Hain Domdom kimdir?
  4. Akil Öztuna neden öldü?
  5. Cem Gürdap kaç yaşında öldü?
  6. Feridun Şavlı nasıl oldu?
  7. Cem Gürdap nereli?
  8. Tulum Hayri neden öldü?
  9. Dom Dom Kurşunu Nedir anlamı?
  10. Dom Dom Kurşunu neye denir?

Dom Dom neden öldü?

Hababam Sınıfı'ndaki Domdom Ali karakteri ile tanındı ve bu eserin vazgeçilmez oyuncularından biri oldu. Önce bir trafik kazası geçirmiş ve kolunu kaybetmiş, birkaç yıl sonra da kalp krizi geçirerek ölmüştür.

Dom Dom kaç doğumlu?

1953 yılında Burdur'da dünyaya gelen Feridun Şavlı, özellikle Hababam Sınıfı filminin sevilen karakteri Domdom Ali ile tanınmıştır.

Hain Domdom kimdir?

Domdom Ali veya Domdom, asıl adı Ali Erkan, Rıfat Ilgaz'ın Hababam Sınıfı adlı romanında yarattığı hayalî karakterdir. Romandan uyarlanan aynı isimdeki film serisinde Feridun Şavlı'nın canlandırdığı karakter ile Türk halkı arasında bilinirliği artmıştır.

Akil Öztuna neden öldü?

İç kanama Akil Öztuna/Ölüm nedeni

Cem Gürdap kaç yaşında öldü?

50 yaşında (1957–2007) Cem Gürdap/Öldüğü zamanki yaşı

Feridun Şavlı nasıl oldu?

Kalp krizi Feridun Şavlı/Ölüm nedeni

Cem Gürdap nereli?

Cem Gürdap
Doğum Kocaeli, Türkiye
Ölüm (50 yaşında) Kurtköy, Pendik, İstanbul, Türkiye
Etkin yıllar1975-2007
2 satır daha

Tulum Hayri neden öldü?

1955 doğumlu Türk sinema oyuncusudur. Rıfat Ilgaz'ın kitabından uyarlanan Hababam Sınıfı filmlerinde canlandırdığı Tulum Hayri karakteri ile tanınmıştır. tarihinde Kurtköy, Pendik'teki evinde kalp krizi sonucu öldü. Kurtköy Yeni Şeyhli Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Dom Dom Kurşunu Nedir anlamı?

Kendisine sıkılan domuz kurşunlarından biri arkadaşının tam alının ortasına, iki kaşının arasına isabet ederek ölümüne neden oluyor. İşte aşık bu acı olay üzerine 'Dom dom kurşunu' bestesini yapıyor.'Hançer yarası değil domdom kurşunu değdi' sözü de Hz.Hasan'ın alnına vurulan hançerle öldürülmesine göndermedir.

Dom Dom Kurşunu neye denir?

dom dom kurşunu nedir? Domuz ve ayı avcılığında kullanılan fişek. 'Saçma'dan farkı fişeğin tek dökülmüş kurşundan ibaret olmasıdır.