Alibeyköy Cep Otogarı nasil gidilir?

İçindekiler:

  1. Alibeyköy Cep Otogarı nasil gidilir?
  2. Alibeyköy otogara hangi otobüsler gider?
  3. Istanbul Avrupa yakasında kaç tane otogar var?
  4. 49Z nereye gidiyor?
  5. Istanbul Avrupa yakasında hangi otogar var?
  6. Harem Anadolu mu Avrupa mı?
  7. Harem Otogarı açık mı?
  8. 49Z çalışıyor mu?

Alibeyköy Cep Otogarı nasil gidilir?

Ümraniye'den Üsküdar-Ümraniye metrosuna binerek Altunizade durağında inip Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Zincirlikuyu durağında inerek Levent-Sarıyer çıkışından çıkınız. Buradan 49Z numaralı otobüse binerek Alibeyköy Cep Otogarı durağında indiğinizde Alibeyköy Cep Otogarı'na ulaşabilirsiniz.

Alibeyköy otogara hangi otobüsler gider?

Bu Otobüs hatları Alibeyköy Cep Otogarı yakınından geçiyor: 47A, 47F, 47L, 48A, 49GB, 49Z.

Istanbul Avrupa yakasında kaç tane otogar var?

İstanbul Anadolu Yakası otogar sayısı ile Avrupa Yakası otogar sayısı verilerini ayrı ayrı ele almak gerekirse; Anadolu Yakası'nda toplam 5, Avrupa Yakası'nda ise toplam 3 otogar bulunmaktadır (Anadolu yakası otogar sayısına Gebze Otogarı dahildir.).

49Z nereye gidiyor?

49Z otobüs hattının ilk durağı Yeşilpınar olup son durağı Zincirlikuyu Metrobüs / Levent Yönü durağıdır. 49Z (Yeşilpınar‎→Zincirlikuyu Metrobüs / Levent Yönü), her gün çalışıyor.

Istanbul Avrupa yakasında hangi otogar var?

1. Esenler Otogarı (İstanbul Büyük Otogarı) İstanbul Avrupa Yakası otogar grubu içerisinde yer alan Bayrampaşa Esenler Otogarı, Türkiye'nin yolcu kapasitesi en yüksek otogarlarından birisidir.

Harem Anadolu mu Avrupa mı?

Harem Otogarı, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan otogardır. İstanbul ile farklı şehirler arasında seyahat etmek isteyen ve Anadolu Yakası'nda bulunan herkes buradan hareket eder.

Harem Otogarı açık mı?

Harem Otogarı da 2018'e kadar taşınacak. İstanbul'un şehirlerarası yolcu otogarları, yeni yol güzergahlarına göre düzenleniyor.

49Z çalışıyor mu?

49Z (İETT) 49Z (Yeşilpınar‎→Zincirlikuyu Metrobüs / Levent Yönü), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 49Z hattında 32 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 46 dakika.