THY aşı zorunluluğu var mı?

İçindekiler:

  1. THY aşı zorunluluğu var mı?
  2. Uçuşlarda aşı zorunluluğu var mı?
  3. Türk Hava Yolları hangi test istiyor mu?
  4. Türk Hava Yolları kaç kişilik?
  5. Türk Hava Yolları kaç çalışanı var?
  6. Yurt ici Ucuslarda PCR gerekli mi?

THY aşı zorunluluğu var mı?

Covid-19 geçirmiş olan yolcularımız için, PCR pozitif test sonucunun üzerinden en az 14 gün geçtikten sonra süre sınırı olmaksızın tek doz aşı uygulaması yeterli bulunmaktadır. Uygulama, 18 yaş (18 yaşından gün almış) ve üzeri tüm yolcularımız için geçerlidir.

Uçuşlarda aşı zorunluluğu var mı?

T.C. İçişleri Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu genelgeye istinaden yurt içi uçuşlarımızda aşılı ya da hastalığı geçirmiş olan tüm misafirlerimiz (bilimsel olarak bağışık kabul edilen süreye göre) herhangi bir test zorunluluğu bulunmadan seyahatlerini gerçekleştirebilmektedir.

Türk Hava Yolları hangi test istiyor mu?

Türkiye'ye giriş yapacak yolcularımızın ibraz etmesi gereken PCR testleri kapsamında RNA ve nükleik asit testleri de kabul edilecektir. Havalimanlarında ve uçuş sırasında tüm yolcularımızın maske takması zorunludur. Türkiye içinde yapılacak uçuşlarda HES kodu ibrazı zorunludur.

Türk Hava Yolları kaç kişilik?

Türk Hava Yolları Airbus A320 tipi uçaklar iki konfigürasyonda 1 kişi arasında yolcu taşıyor.

Türk Hava Yolları kaç çalışanı var?

Filosundaki 365 uçakla 320 şehre uçuyor Dünyanın en çok ülkesine uçan hava yolu olma özelliği taşıyan THY'nin 'si pilot, 12 bin 52'si kabin memuru, 627'si yönetici olmak üzere on binlerce çalışanı var.

Yurt ici Ucuslarda PCR gerekli mi?

T.C. Hastalığı geçirmemiş, aşısı bulunmayan ve negatif PCR testi sunmayan misafirlerimiz uçuşa kabul edilmeyecektir. ...