Arda Barcelona transferi ne kadar?

İçindekiler:

  1. Arda Barcelona transferi ne kadar?
  2. Arda Turan Galatasaray'da kaç gol attı?
  3. Arda Turan Galatasaray'a ne zaman transfer oldu?
  4. Arda Turan Atleticoya kaç paraya transfer oldu?
  5. Arda Turan Barcelona sözleşmesi ne zaman bitiyor?
  6. Arda Turan Barça da kaç maç oynadı?
  7. Arda Turan Galatasaray'a transfer oldu mu?
  8. Arda Galatasarayda mı?
  9. Arda Turan hangi takımda oynadı?
  10. Son dakika Galatasaray'ın başkanı kim oldu?
  11. Arda Güler kaç doğumlu?

Arda Barcelona transferi ne kadar?

Arda Turan, futbol kariyerinin zirvesini 2015-2016 sezonu öncesinde transfer olduğu Barcelona'da yaşadı. Atletico Madrid'den Barcelona'ya 34 milyon avro bonservis bedeliyle transfer olan tecrübeli oyuncu, Katalan ekibinde 55 karşılaşmada forma giyerken, 15 kez topu filelerle buluşturdu.

Arda Turan Galatasaray'da kaç gol attı?

Bu kulüpte kaptanlığa kadar yükselen Turan, 2011 yılına kadar çeşitli kulvarlarda toplamda 190 kere Galatasaray formasını giydi ve 44 gol kaydetti. Sarı kırmızılı takım ile, 2007-08 sezonunda Süper Lig, 2004-05 sezonunda Türkiye Kupası ve 2008 yılında Türkiye Süper Kupası şampiyonlukları yaşadı.

Arda Turan Galatasaray'a ne zaman transfer oldu?

Arda Turan, 'de İstanbul'da dünyaya geldi. Futbola da Bayrampaşa'nın Altıntepsi mahallesindeki Altıntepsi Makelspor'da başladı. 1997'den 2000 yılına kadar bu kulüpte oynadı. 2000 yılında Galatasaray'a transfer oldu.

Arda Turan Atleticoya kaç paraya transfer oldu?

Galatasaray'dan 2011-2012 sezonunda 13 milyon Euro'ya Atletico Madrid'e transfer olan Arda Turan, 4 sene geçirdiği kırmızı-beyazlı takımda 178 maçta 22 gol atıp, 32 asist yaptı.

Arda Turan Barcelona sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Atletico Madrid formasıyla kariyerinin altın çağını yaşadıktan sonra 2015 yazında 34 milyon euroya Barcelona'ya transfer olan Arda Turan'ın İspanya macerası sona buldu. Katalan ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran itibarıyla sona eren 33 yaşındaki futbolcu serbest kaldı.

Arda Turan Barça da kaç maç oynadı?

2015 yazında Atletico Madrid'den Barcelona'ya 35 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Arda Turan, Katalan ekibinde toplam 55 maça çıktı. Arda, Barcelona kariyerinde 15 gole imza atarken 11 de asist yaptı.

Arda Turan Galatasaray'a transfer oldu mu?

Galatasaray'da yeni yönetimin ilk icraatı teknik direktör Fatih Terim'in yeniden takımın başına getirilmesi oldu. Deneyimli çalıştırıcının raporuna göre hareket eden sarı-kırmızılılarda sözleşmesi sona eren Arda Turan ile yola devam kararı alındı. Deneyimli yıldız ile 1 yıllık yeni kontrat imzalanacak.

Arda Galatasarayda mı?

Galatasaray'dan sözleşmesi bitmiş olmasına rağmen yeni sezon için idmanlara çıkan Arda Turan, yuvasında kaldı... Sarı Kırmızılı ekip, takım kaptanlarından olan Arda ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalandığını açıkladı.

Arda Turan hangi takımda oynadı?

Galatasaray#66 / Orta saha Arda Turan/Şu andaki takımları

Son dakika Galatasaray'ın başkanı kim oldu?

28. sandıkta öne geçen ve Galatasaray tarihine geçen seçimi 30. sandıkta aldığı oylarla zirvede tamamlayan Burak Elmas, Galatasaray'ın 38. başkanı oldu.

Arda Güler kaç doğumlu?

(16 yıl yaşında) Arda Güler/Doğum tarihi