Apple saatler kaç lira?

İçindekiler:

  1. Apple saatler kaç lira?
  2. Apple saat ne işe yarıyor?
  3. Apple akıllı saat hangisi iyi?
  4. Apple Watch Series 5 kaç TL?
  5. iPhone kol saati ne işe yarar?
  6. Akıllı Saat nedir ne işe yarar?

Apple saatler kaç lira?

Bağlantı
  • Altın Rengi Alüminyum Kasa ve Spor Kordon. Başlangıç fiyatı: 3.799 TL. Mevcut renkler.
  • Uzay Grisi Alüminyum Kasa ve Spor Kordon. Başlangıç fiyatı: 3.799 TL. Mevcut renkler.
  • Mavi Alüminyum Kasa ve Spor Kordon. Başlangıç fiyatı: 3.799 TL. Mevcut renkler.
  • Sınırlı Üretim. Black Unity Alüminyum Kasa ve Spor Kordon.

Apple saat ne işe yarıyor?

Apple Watch'u taktığınızda hem her türlü hareketinizi ölçen bir fitness aygıtına hem sağlığınız için önemli bilgiler taşıyan bir yol arkadaşına hem de en değer verdiğiniz şeylerle ve kişilerle bağlantı halinde kalma fırsatına sahip oluyorsunuz. Ve tüm bunlara her zaman tek bakışta erişebiliyorsunuz.

Apple akıllı saat hangisi iyi?

1. Apple Watch Series 6. En iyi akıllı saat içeriğimizin 1. sırasında yer alan Apple Series 6, yeni sensörleriyle kandaki oksijen seviyesini ölçebiliyor. 32 GB dahili hafızası bulunan saat, bu sayede istenilen uygulamayı kaldırabiliyor. Uyku takibi bulunan Apple Seri 6, yüksek fiyatıyla karşımıza çıkıyor.

Apple Watch Series 5 kaç TL?

Apple Watch 5 Ne Kadar? Apple Watch 5 fiyatları ürünün modeli ve özelliklerine göre değişiklik göstererek 3.099 TL ve 3.299 TL arasında değişmektedir.

iPhone kol saati ne işe yarar?

Wi-Fi bağlantısı veya hücresel bağlantı sayesinde, iPhone'unuz yanınızda değilken bile Apple Watch'ta aşağıdaki işlemleri yapabilirsiniz. Yol tarifi almak, iMessage göndermek ve daha fazlasını gerçekleştirmek için Siri'yi kullanma. Mesaj gönderip alma. Telefonla arama yapma ve gelen aramaları yanıtlama.

Akıllı Saat nedir ne işe yarar?

Akıllı saatler, zamanı gösteren bir araç olmanın ötesinde bir seyahat arkadaşı oluyor. Tarih göstergeleri bulunan ve alarm da kurulabilen akıllı saatler; adım sayısı, mesafe, kalori, kalp atış hızı, nabız hızı, uyku takibi ve daha fazla veriye ulaşmayı sağlıyor.