Viasea tema park ne kadar?

İçindekiler:

  1. Viasea tema park ne kadar?
  2. Viasea tema park neler var?
  3. Viasea tema park ne zaman açılacak?
  4. Korsan Adası ne kadar?
  5. Isfanbul kaç TL?
  6. Vialand giriş ücretleri ne kadar?
  7. Isfanbul doğum gününde ücretsiz mi?
  8. Pendoryada Hangi mağazalar var?
  9. Tuzla Marina lunapark ne zaman açılıyor?
  10. Tuzla Marina roller coaster kaç metre?
  11. Vialand kişi başı ne kadar 2020?

Viasea tema park ne kadar?

VIASEA TEMA PARK GİRİŞ ÜCRETİ NEDİR? ViaSea Tema Park'a giriş 0-3 yaş için ücretsiz. 3 yaş üzeri çocuklar ve yetişkinler için tüm üniteleri sınırsız kullanım hakkı sağlayan giriş için kişi başı 59 TL ödenmesi gerekiyor.

Viasea tema park neler var?

Bu ünitelerde kayıp çocuk, kayıp eşya, aile ünitesi, toplanma yeri gibi bölümler yer alıyor. Aynı zamanda çeşitli yeme ve içme alanları da bu ünitelere eşlik ediyor. Sizlerde son derece adrenalin ve eğlence dolu bir gün geçirmek için bu parkı ziyaret edebilir ve farklı maceralara atılabilirsiniz.

Viasea tema park ne zaman açılacak?

Şadi Yazıcı'nın vizyon projesi Tuzla Marina, alışveriş üniteleri, tema parkı ve 750 tekne kapasitesine sahip marinasıyla 29 Mayıs'ta hizmet vermeye başlıyor...

Korsan Adası ne kadar?

Korsan Adası giriş ücreti: 100 liradır. Ancak bu fiyata akvaryum dahil değil. Akvaryum ile birlikte 120 lira ödeme yapılması gerekiyor. Sinema, Aslanpark ve Shopping Center temin edilen bilet ücretine dahil değildir.

Isfanbul kaç TL?

Giriş Ücretleri (2021)
Giriş TarifesiGiriş Ücreti
Jungle Park15 TL
Zindan12 TL
Safari12 TL
İsfanbul Yıllık Kart399 TL
2 satır daha

Vialand giriş ücretleri ne kadar?

İsfanbul Tema Park (Vialand) giriş ücreti 139 Türk Lirası'dır. İsfanbul Yes Club kartını 499 TL karşılığında satın alarak İstanbul Vialand Eğlence Merkezi'ne yıllık giriş imkânı da elde edebilirsiniz. Jungle Park'a giriş ücreti 30 TL olarak fiyatlanlandırılır.

Isfanbul doğum gününde ücretsiz mi?

Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı Vialand, doğum günü olan ziyaretçilerini ücretsiz ağırlıyor. Vialand gişelerinden ya da www.vialand.com adresindeki doğum günü formunu doldurarak, doğum gününde kimliği ile gelen tüm misafirler, Vialand Tema Park'a ücretsiz giriş...

Pendoryada Hangi mağazalar var?

  • Acar Taksi.
  • American Car.
  • Armanda.
  • Batik.
  • Burger King.
  • Cinemaximum.
  • Collezione.
  • Çook Şeker.
Daha fazla öğe...

Tuzla Marina lunapark ne zaman açılıyor?

Tuzla Marina Arena 13 Mayıs'ta açılıyor! Türkiye'nin en büyük açıkhava konser ve event alanı Marina Arena, 13 Mayıs'ta kapılarını açıyor.

Tuzla Marina roller coaster kaç metre?

Viaport Marina'nın içerisinde iki ayrı roller coaster bulunacak. Dünyanın en hızlı roller coaster'larından biri olan ve 55 metre yükseklikte adrenalin tutkunlarını eğlencenin doruğuna çıkaracak olan "Red Fire"ın maliyeti 20 milyon Euro.

Vialand kişi başı ne kadar 2020?

2020 yılı Vialand Tema Parkı'na giriş ücretleri yukarıdaki tabloda yer aldığı gibidir. Biletinizi gişeden değilde online almanız bütçe açısından daha uygun olacaktır....Giriş Ücretleri (2021)
Giriş TarifesiGiriş Ücreti
Zindan & JunglePark & Safari30 TL
Jungle Park15 TL
Zindan12 TL
Safari12 TL
2 satır daha