Sun Express te kaç uçağı var?

İçindekiler:

  1. Sun Express te kaç uçağı var?
  2. SunExpress ikram var mı?
  3. SunExpress Genel Müdürü kim?
  4. SunExpress Türkiyede nerelere uçuyor?
  5. Sun Express hangi şirketin?
  6. Sun Express te yemek veriyor mu?

Sun Express te kaç uçağı var?

SunExpress tüm özelliklere ve toplam 10.962 koltuk kapasitesine sahip, 58 adet uçağıyla Avrupa'nın en modern filolarından biridir.

SunExpress ikram var mı?

Yemekler ve hafif yiyecekler SunExpress, konforunuz için hem uluslararası hatlarda, hem de iç hatlarında çok çeşitli sıcak, soğuk, alkollü, alkolsüz içecekler ile lezzetli hafif yiyecek ve tatlılar bulundurur. Uçuşta yiyecek ve içecekler ücretlidir.

SunExpress Genel Müdürü kim?

Max Kownatzki (–) SunExpress/CEO

SunExpress Türkiyede nerelere uçuyor?

Merkezleri Antalya ve İzmir'in yanı sıra Anadolu şehirlerini de Avrupa'da en çok noktaya bağlayan havayolu SunExpress, Adana, Kayseri, Diyarbakır, Ankara, Elazığ, Gaziantep, Konya, Malatya, Ordu-Giresun, Samsun ve Trabzon olmak üzere Anadolu'nun 11 şehrinden Almanya'nın Düsseldorf, Frankfurt, Stuttgart ve Hanover ...

Sun Express hangi şirketin?

Adımızdan da anlaşıldığı üzere SunExpress, 1989 yılında Lufthansa ve Türk Hava Yolları ortak girişimi olarak kurulan gerçek bir güneş uzmanıdır. Avrupa ile Türkiye arasında kurduğu hava köprüsü sayesinde, Türkiye'deki çekici tatil bölgelerine çok sayıda aktarmasız uçuş gerçekleştiriyoruz.

Sun Express te yemek veriyor mu?

Uçuşta yiyecek ve içecekler ücretlidir. Yiyecek içecek çeşitlerimiz ve fiyat bilgilerini buradan bulabilirsiniz. SunExpress ile uluslararası uçuşunuzdan önce SunCafé'mizden bir Premium Menü seçebilirsiniz.