Esmerler hangi renk göz kalemi kullanmalı?

İçindekiler:

  1. Esmerler hangi renk göz kalemi kullanmalı?
  2. Esmerlere hangi ton makyaj gider?
  3. Esmer tenliler nasıl fondöten kullanmalı?
  4. Esmer tenlilere hangi göz rengi yakışır?
  5. Sarışınlar hangi renk ruj kullanmalı?
  6. Bordo ruj kime yakışır?
  7. Esmerlere hangi renk göz makyajı?
  8. Doğru fondöten nasıl seçilir?
  9. Esmer tene hangi göz rengi yakışır?
  10. Esmer kızlara hangi renkte lensler gider?
  11. Şeftali tonu allık kime yakışır?
  12. Sarışın nasıl ruj kullanmalı?
  13. Esmerlere bordo ruj yakışır mı?
  14. Esmer kadınlara hangi renk ruj yakışır?

Esmerler hangi renk göz kalemi kullanmalı?

Esmer cilt tonuna sahipseniz bakır, bronz, yeşil ve gri tonlarında far seçimleri yapabilirken mavi ve pembe gibi soğuk alt renklerden uzak durmanızı öneririz.

Esmerlere hangi ton makyaj gider?

Bu sebeple sıcak alt tonlu esmerlerin mümkün olduğunca sarı tonda renklere yönelmesi gerekiyor. Mercandan kırmızıya, renk yelpazesi oldukça geniş. Fondöteninizde sarı alt tonlu ürünler tercih edin. Aydınlatıcınızda altın bitiş ve tonlar; kontur ve allık seçiminizde ise şeftaliye kaçan renkler kullanın.

Esmer tenliler nasıl fondöten kullanmalı?

Esmer tenliler fondöten seçiminde oldukça özenli davranmalılardır. Esmerlerin ciltleri genellikle daha yağlı dolayısıyla sivilceye daha yatkın olduğundan mat ve kapatıcılığı yüksek fondötenleri seçmilerdir. Eğer yoğun sivilce izlerin varsa öncelikle onları nötrlemeli, daha sonra fondötenini uygulamalısın.

Esmer tenlilere hangi göz rengi yakışır?

Yeşil tonları da esmer tene yakışan renkler arasındadır önemli rol oynar. Yeşil tonları genelde ten rengini ortaya çıkarır. Yine esmer tene yakışan renklerden biri renkli istemeyen ve doğal görünüm isteyen kişilerin tercihi hazel rengi. Hazel rengi kahve tonlarında, gün ışığında bal sarısı yansımalı doğal bir lenstir.

Sarışınlar hangi renk ruj kullanmalı?

Sarışınlara yakışan ruj renklerinin başını elbette koyu tonlar, kırmızı ve koyu nude'lar çekiyor. Çok açık pembe ya da nude tonları dudakları solgun gösterebilir. Rujunuzu sürmeden önce dudaklarınızı kalemle çerçevelemeyi ihmal etmeyin.

Bordo ruj kime yakışır?

Beyaz tenlilere en çok yakışan ruj renkleri arasında bordo mat rujlar geliyor. Seni olduğundan daha canlı ve dikkat çekici gösterecek olan bordo dudak makyajını, mat ten görünümü ile dengelemeni tavsiye ediyoruz.

Esmerlere hangi renk göz makyajı?

Esmer tenlere iddialı göz makyajları çok yakışıyor. Esmerlere göz makyajı yapılırken içinde ışıltı olan nude renkler tercih edilebilir. Özellikle kızıl ve bronz tonları, esmerlere göz makyajında çok yakışıyor.

Doğru fondöten nasıl seçilir?

-Fondöten alırken ilk olarak rengine dikkat etmelisiniz. Ürünün rengi cildiniz ile örtüşmeli. Ürünün rengi ne bir ton koyu ne de çok açık olmalı. - Fondöten alırken ürünün rengini elinizde veya çenenizde deneyerek değil, boynunuzun rengine göre almalısınız.

Esmer tene hangi göz rengi yakışır?

Yeşil tonları da esmer tene yakışan renkler arasındadır önemli rol oynar. Yeşil tonları genelde ten rengini ortaya çıkarır. Yine esmer tene yakışan renklerden biri renkli istemeyen ve doğal görünüm isteyen kişilerin tercihi hazel rengi. Hazel rengi kahve tonlarında, gün ışığında bal sarısı yansımalı doğal bir lenstir.

Esmer kızlara hangi renkte lensler gider?

Koyu renk mavi lensler esmerleri daha çok yakışmaktadır.

Şeftali tonu allık kime yakışır?

Beyaz tenliler Sarı alt tonlu beyaz bir tene sahipseniz sizin için en güzel allık seçimi yine sıcak tonlu olan şeftali rengi allıklar olacaktır. Bu renk bir allık ile göz makyajınızı ve rujunuzu da yine sıcak tonlarda (örneğin kahverengi - bej) tercih ederek makyajınızda genel bir uyum yakalayabilirsiniz.

Sarışın nasıl ruj kullanmalı?

Sarışınlar için en iyi ruj renkleri canlı tonlar. Pastel tonlar, pembe ve fuşya beyaz tenlilerin tenine hayat veren renkler arasında. Daha sakin bir duruş arıyorsan parlak formüllü soft ruj renkleri kullanabilirsin. Bu sayede renk olarak natürel bir duruş kazanan dudaklarını ışıltıyla ön plana çıkarabilirsin.

Esmerlere bordo ruj yakışır mı?

Özellikle dudaklarda sıcak renkler, esmer tene çok yakışacak. Özel gecelerde kırmızı ruj seçerken, koyu kırmızı- bordo gibi koyu tonlara öncelik verebilirsin. ... Bordonun dışında fuşya, canlı turuncu, çingene pembesi, nude ve şeftali rengi rujlar esmerlere yakışan ruj renkleri arasında geliyor.

Esmer kadınlara hangi renk ruj yakışır?

Kırmızı ve bordo esmerler için ruj renkleri listesinin başında geliyor. Özellikle koyu kırmızı ruj renkleri feminen bir duruş yakalamak için ideal. Eğer esmer tenine hafif bir makyaj yapmayı tercih edersen de şeftali ve hafif pembe ruj renkleri tam sana göre.