Modem Güncellemesi Nasıl Yapılır ttnet?

İçindekiler:

  1. Modem Güncellemesi Nasıl Yapılır ttnet?
  2. Modeme güncelleme gelir mi?
  3. Modem Güncelleme neden yapılır?
  4. Internet güncelleme nasıl yapılır?
  5. Modem firmware ne demek?
  6. Airties modem yazılım güncelleme nasıl yapılır?

Modem Güncellemesi Nasıl Yapılır ttnet?

Yazılım güncelleme için; Modemin WEB arayüzüne bağlanın, varsayılan modem IP adresi 168.1.1, kullanıcı adı “admin”, şifre “ttnet” tir. Modemin arayüzünden sağ alttaki Bakım > Firmware Güncellemesi menüsüne geliniz.

Modeme güncelleme gelir mi?

Cihazınızın arayüzüne erişim sağladıktan sonra sırasıyla Bakım > Yazılım Güncelleme adımlarını takip ediniz. Bu ekrandaki yazılım sürümü "Cihaz Güncel Yazılımları" sayfasındaki yazılımdan farklı ise güncel değildir. İlgili sayfadan güncelleme adımlarını takip ederek güncelleme işlemini yapabilirsiniz.

Modem Güncelleme neden yapılır?

Modeminizin yazılımında sonradan bir hata bulunduğunda, modem yazılımı güncellemesi kesin olarak bir çözüm sağlamaktadır. -İşlevsellik kazandırmak. Bazen bir modem yazılımı güncellenmesi, modeminize misafir ağı, trafik sayaçları veya ebeveyn denetimleri gibi yeni özellikler eklemektedir.

Internet güncelleme nasıl yapılır?

Android uygulamalarını otomatik olarak güncelleme
  1. Google Play Store uygulamasını açın.
  2. Sağ üst taraftaki profil simgesine dokunun.
  3. Ayarlar Ağ Tercihleri. Uygulamaları otomatik güncelle'ye dokunun.
  4. Bir seçenek belirleyin: Uygulamaları kablosuz ağ veya mobil verileri kullanarak güncellemek için herhangi bir ağ üzerinden.

Modem firmware ne demek?

Firmware, salt okunur olarak yalnızca okunabilir olan ve silinmeyen, sadece güncelleme yapabileceğimiz çevre donanımlar içinde adsl modem, mp3 çalar, uydu alıcıları ve yazıcılar gibi birimler içinde bulunarak tüm bu çevre birimlerinin görevleri ve işlevlerinin ne olduğunu söz konusu donanımlara bildiren küçük bir ...

Airties modem yazılım güncelleme nasıl yapılır?

Modemde çalışan yazılımı güncellemek için “ARAÇLAR” ana menüsü altında “Yazılım Güncellemesi” menüsünü seçiniz. Açılan “Firmware Güncelle” ekranında “Gözat” tuşuna basınız ve açılan pencerede gönderdiğimiz ya da internetten indirdiğiniz en güncel modem firmware dosyasını bulunuz.