Ciprasit nedir?

İçindekiler:

  1. Ciprasit nedir?
  2. Nidazol nedir ne işe yarar?
  3. Macrol nedir?
  4. Azitro aç mı tok mu?
  5. Azitro ilaç ne işe yarar?
  6. Cipro 500 nedir ne işe yarar?
  7. Motilium şurup ne işe yarar?
  8. Macrol 500 mg nedir?
  9. AZİTRO ne zaman işe yarar?
  10. AZİTRO 500 mg kaç gün kullanılır?
  11. Cipro 500 mg ne için kullanılır?
  12. Monodoks nedir ne için kullanılır?
  13. Monodoks mideye zarar verir mi?

Ciprasit nedir?

Kronik bronşitin akut bakteriyel alevlenmesi, kronik sinüzitin akut alevlenmeleri, kronik süpüratif otitis media, malign otitis externa ve komplike olmayan üriner enfeksiyonlarda diğer tedavi seçeneklerinin başarısız olduğu durumlarda kullanılabilir.

Nidazol nedir ne işe yarar?

NIDAZOL, barsak amebiyazişi (amiplerin neden olduğu bir çeşit enfeksiyon), karaciğer amebiyazisi, non-spesifik vajinit (vajina enfeksiyonu), anaerop enfeksiyonlar ve trikomonaslara bağlı genital enfeksiyonlarda kullanılır.

Macrol nedir?

geniş spektrumlu bir antibiyotiktir.üst solunum yolu, alt solunum yolu enfeksiyonları, sinuzit , otit gibi durumlarda bolca reçete edilir. günde 2 doz kullanılır.250 mg.lık ve 500mg.lık tablet formları ve çocuklar için 1 mg.lık süspansiyon formları mevcuttur.

Azitro aç mı tok mu?

azitromisin türevi antibiyotik. aynı demir preparatları gibi maksimum emilim için yemeklerden 1 saat önce veya 2 saat sonra alınması öneriliyor. kaşıntı, karın ağrısı, baş dönmesi en yaygın yan etkileri.

Azitro ilaç ne işe yarar?

azitromisin, bir dizi bakteriyel enfeksiyonun tedavisinde kullanılan bir antibiyotiktir. Buna orta kulak enfeksiyonları, strep boğaz, pnömoni, gezgin ishali ve diğer bazı bağırsak enfeksiyonları dahildir. Yaygın yan etkiler mide bulantısı , kusma , ishal ve mide rahatsızlığını içerir.

Cipro 500 nedir ne işe yarar?

CIPROXIN, yetişkinlerde solunum yolları enfeksiyonu tedavisinde, uzun süreli ve tekrarlayan kulak ya da sinüzit enfeksiyonlarında, böbrek ve idrar yolları enfeksiyonlarında, adneksit (dölyatağı ekleri (adneks) olan yumurtalıklar ve tüplerin akut ya da kronik iltihabı), bel soğukluğu (gonore), prostatit dahil genital ...

Motilium şurup ne işe yarar?

MOTILIUM mide-bağırsak sistemindeki hareketliliği düzenleyerek bunların giderilmesini sağlar. - MOTILIUM ayrıca, vücuttaki yapısal veya işlevsel bir bozukluktan dolayı ortaya çıkan, mikrobik ateşli hastalıklara bağlı, yediğimiz besinlere bağlı, ya da ışın tedavisi ve çeşitli ilaç tedavilerine bağlı bulantı ve ...

Macrol 500 mg nedir?

ORWELLIER MACROL MR, yetişkinlerde ve 12 yaşından büyük çocuklarda çeşitli mikroorganizmaların neden olduğu aşağıdaki enfeksiyon hastalıklarının tedavisinde kullanılmak içindir: • Sinüzit (sinüs iltihabı), farenjit (yutak iltihabı) gibi üst solunum yolu enfeksiyonlari, • Pnömoni (zatürre), akut ve kronik bronşit gibi ...

AZİTRO ne zaman işe yarar?

azitromisin, bir dizi bakteriyel enfeksiyonun tedavisinde kullanılan bir antibiyotiktir. Buna orta kulak enfeksiyonları, strep boğaz, pnömoni, gezgin ishali ve diğer bazı bağırsak enfeksiyonları dahildir.

AZİTRO 500 mg kaç gün kullanılır?

S.Pyogenes tonsilit/farenjit tedavisinde toplam doz 5 gün süre ile 1. Gün 500 mg daha sonraki günler (2, 3, 4 ve 5. gün) günde 250 mg şeklinde kullanılır. Değişik yaş grupları: Çocuklarda kullanımı: 45 kg'ın üstündeki çocuklarda erişkin dozu uygulanır.

Cipro 500 mg ne için kullanılır?

CIPROXIN, yetişkinlerde solunum yolları enfeksiyonu tedavisinde, uzun süreli ve tekrarlayan kulak ya da sinüzit enfeksiyonlarında, böbrek ve idrar yolları enfeksiyonlarında, adneksit (dölyatağı ekleri (adneks) olan yumurtalıklar ve tüplerin akut ya da kronik iltihabı), bel soğukluğu (gonore), prostatit dahil genital ...

Monodoks nedir ne için kullanılır?

Solunum sistemi: Yersinia pestis, Actinobacillus actinomyecelemcomilam, Haemophilus influenzae, Diplococcus pneumoniae, Staphylococcus aureus, Klebsiella türleri ve Streptokok türleri (organizmanın duyarlı olduğu gösterilirse) ile gelişen solunum sistemi enfeksiyonlarının tedavisinde endikedir.

Monodoks mideye zarar verir mi?

tetrasiklin grubu antibiyotiklerden özellikle doksisiklin etken maddesini içeren ticari preparatlar güneş ve uv ışığa karşı duyarlı olmalarından ötürü açık tenli insanlarda aşrı esmerleşme yapabilmektedirş,doğrudur. mideyede ciddi hasarlar verir.kesinlikle bol su ile içilmelidir.