Samsung ne üretiyor?

İçindekiler:

  1. Samsung ne üretiyor?
  2. Samsung ne anlama geliyor?
  3. Samsung Türkiyede hangi modelleri üretiyor?
  4. Samsung logosu nedir?
  5. Oppo telefon ne demek?
  6. Samsung yerli üretim mi?
  7. Samsung logosu nasıl ortaya çıktı?

Samsung ne üretiyor?

Elektronik sektöründe dijital kamera, DVD, Blu-Ray, VCD, uydu alıcısı, DVD-CD üretimi, beyaz eşya (buzdolabı, çamaşır, bulaşık makinesi), bina yönetim sistemleri gibi çok çeşitli alanlarda üretim yapmaktadır.

Samsung ne anlama geliyor?

Samsung aslında Sam ve Sung olarak iki parçadan oluşan bir kelimedir ve bunların bir anlamı var. Sam 'üç', Sung ise 'yıldız' anlamlarını taşır. Yani Samsung'un anlamı “üç yıldız” demek. Korece sembolü ise “Hanja” demek, yani büyük sayıda ve güçlü demek.

Samsung Türkiyede hangi modelleri üretiyor?

Samsung Türkiye'de üretime başladı. Peki hangi modeller Türkiye'de üretiliyor. Samsung Galaxy A serisinde yer alan modeller yani A21, A30, A70, A80 tamamı Türkiye'de üretiliyor. Şu anda Tükiye'deki fabrikada giriş ve orta segment modellerin üretimi yapılıyor.

Samsung logosu nedir?

Şirketin ismi olan “Samsung”, Kore dilinde üç yıldız anlamına gelmektedir. Bu sebeple Samsung markasının ilk logosu üç yıldız şeklinde bir tasarımdır. ... Ancak 1958 yılında Samsung şirketi kendi logolarına ihtiyaç duyduklarını fark etti. Logo, daire şeklinde 3 yıldız, 3 şerit ve buğday bitkileri içeriyordu.

Oppo telefon ne demek?

Guangdong Oppo Mobile Telecommunications Corp., Ltd, veya yaygın yazılışıyla oppo, merkezi Dongguan'da bulunan Çinli bir elektronik ve akıllı telefon üreticisidir. ... Önemli ürünleri arasında akıllı telefonlar, ses cihazları, Blu-ray oynatıcılar ve diğer elektronik cihazlar yer alır.

Samsung yerli üretim mi?

Samsung Türkiye'de üretime başladı. ... Samsung Galaxy A serisinde yer alan modeller yani A21, A30, A70, A80 tamamı Türkiye'de üretiliyor. Şu anda Tükiye'deki fabrikada giriş ve orta segment modellerin üretimi yapılıyor.

Samsung logosu nasıl ortaya çıktı?

Şirketin ismi olan “Samsung”, Kore dilinde üç yıldız anlamına gelmektedir. Bu sebeple Samsung markasının ilk logosu üç yıldız şeklinde bir tasarımdır. ... Bu yüzden uzun bir süre bir logoya ihtiyaç duyulmadı. Ancak 1958 yılında Samsung şirketi kendi logolarına ihtiyaç duyduklarını fark etti.