Geleceği Yazanlar Turkcell nedir?

İçindekiler:

  1. Geleceği Yazanlar Turkcell nedir?
  2. Geleceği Yazan Kadınlar Projesi Nedir?
  3. Geleceği Yazanlar ücretsiz mi?
  4. Turkcell Akademi ücretsiz mi?
  5. Turkcell sertifika nasıl alınır?
  6. Turkcell Akademi sertifika ne ise yarar?
  7. Turkcell Akademi eğitimi nedir?
  8. Turkcell iletişim danışmanı sertifikası nasıl alınır?
  9. Turkcell Akademi sertifika veriyor mu?
  10. Turkcell Akademi kimler kullanabilir?
  11. Turkcell Akademi nedir ne işe yarar?
  12. Turkcell sertifikası nasıl alınır?
  13. BTK Akademi Hangi Bakanlığa Bağlı?
  14. BTK Akademi interneti nerede kullanabilirim?

Geleceği Yazanlar Turkcell nedir?

Turkcell, yeni sosyal sorumluluk projesi "Geleceği Yazanlar" ile Türkiye'nin mobil yazılım seferberliğini başlattı. ... Bunun için eğitim ve gelişim fırsatları sunmanın yanı sıra yazılım geliştiricilere Turkcell ekosistemine dâhil olma olasılığı sunularak yeni iş fırsatları yaratılacak.

Geleceği Yazan Kadınlar Projesi Nedir?

2021'E KADAR 4 BİN KADINA EĞİTİM 2017'de 18 şehirden, 2019'da 24 şehirden kadının projesi hayata geçti. Katılımcılara; 60 saatlik sınıf içi mobil uygulama geliştirme, 52 saatlik online mobil uygulama geliştirme ve 67 saatlik online girişimcilik ve sunum teknikleri eğitimi ile toplam 179 saatlik eğitim sunuluyor.

Geleceği Yazanlar ücretsiz mi?

Turkcell Geleceği Yazanlar platformundaki sınavlara giriş ve bu sınavlardan alınan başarı belgesi ve sonrasındaki başarı belgeleri tamamen ücretsizdir.

Turkcell Akademi ücretsiz mi?

Turkcell Akademi'de ücretli ve ücretsiz içerikler yer almaktadır. Ücret bilgisi Turkcell Akademi internet sitesinde eğitimlerin üzerinde belirtilmektedir.

Turkcell sertifika nasıl alınır?

Turkcell Akademi eğitimlerine nereden ulaşabilirim? Turkcell Akademi eğitimlerine internet tarayıcınızın adres çubuğuna www.turkcellakademi.com yazarak ya da www.turkcell.com.tr adresinden Ürün ve Hizmetler menüsü altından Turkcell Akademi bölümünü seçerek ulaşabilirsiniz.

Turkcell Akademi sertifika ne ise yarar?

Turkcell Akademi Kurumsal, firmaların çalışanlarının dijital eğitim yönetimini gerçekleştiren bir platformdur. ... Turkcell Akademi Kurumsal ile firmalar Turkcell'in zengin içerik kataloğundan ya da kendi oluşturdukları dijital eğitimlerden çalışanlarına atayabilir, takip edebilir ve raporlanmasını sağlar.

Turkcell Akademi eğitimi nedir?

Turkcell Akademi'de; pazarlama, satış, mobil uygulama geliştirme, girişimcilik, kişisel gelişim, liderlik becerileri gibi birçok farklı alanda eğitimler ve çeşitli sertifika programları bulunmaktadır. Bu eğitimler; v​ideo, sınav ve e-öğrenme aracılığıyla kullanıcılarla buluşturulmaktadır.

Turkcell iletişim danışmanı sertifikası nasıl alınır?

Turkcell Akademi eğitimlerine internet tarayıcınızın adres çubuğuna www.turkcellakademi.com yazarak ya da www.turkcell.com.tr adresinden Ürün ve Hizmetler menüsü altından Turkcell Akademi bölümünü seçerek ulaşabilirsiniz.

Turkcell Akademi sertifika veriyor mu?

Turkcell Akademi geçen günlerde 50 bininci sertifikasını dağıttı. ... Sertifikasyon programının başladığı ilk günden bugüne kadar Turkcell hedef ve stratejilerine bağlı olarak mağaza çalışanları için düzenlenen gelişim programlarında başarılı olan çalışanlara sertifika verildi.

Turkcell Akademi kimler kullanabilir?

Turkcell Akademi sitesinde bulunan eğitimler, tüm operatörlerin kullanıcılarına açıktır.

Turkcell Akademi nedir ne işe yarar?

Ne işe yarar? Firmalara çalışan eğitimi vermelerini sağlayan ve bunu dijital yollarla gerçekleştiren platformdur. ... Çalışanların eğitim sürecini takip edebilir ve raporlama sürecini yapabilir. Turkcell Akademi Kurumsal ile firmalar hem kendilerini sürekli yeniler hem de çalışanlarının alışkanlıklarını değiştirir.

Turkcell sertifikası nasıl alınır?

Turkcell Akademi eğitimlerine nereden ulaşabilirim? Turkcell Akademi eğitimlerine internet tarayıcınızın adres çubuğuna www.turkcellakademi.com yazarak ya da www.turkcell.com.tr adresinden Ürün ve Hizmetler menüsü altından Turkcell Akademi bölümünü seçerek ulaşabilirsiniz.

BTK Akademi Hangi Bakanlığa Bağlı?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) bilimsel, teknolojik ve sürekli kendini yenileyen eğitim anlayışı ile Kurumumuza, sektöre ve Ülkemize katkı sağlayacak alanında öncü, tanınmış, güvenilir ve saygın bir eğitim merkezi oluşturmak amacıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Dr.

BTK Akademi interneti nerede kullanabilirim?

BTK Akademi 6 GB hediye internet paketini BTK'nın eğitim sitesinde kullanabilirsiniz. Bütün operatörlerde geçerli olan BTK akademi hediye interneti btkakademi.gov.tr adresinde kullanılabilir.