Bitter Çikolatalı pasta kreması nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Bitter Çikolatalı pasta kreması nasıl yapılır?
  2. Sütlü çikolatalı krema nasıl yapılır?
  3. Pastacı kreması nasıl yapılır?
  4. Kremayı kendimiz nasıl yaparız?

Bitter Çikolatalı pasta kreması nasıl yapılır?

Pastanın kremasını hazırlamak için; derin bir sos tenceresinde 2,5 su bardağı sütü, yarım su bardağı toz şekeri, yarım su bardağı nişastayı ve 2 yemek kaşığı kakaoyu koyulaşana kadar sürekli karıştırarak pişirin. Koyulaşan kremanın içerisine 140 gram bitter çikolatayı ekleyin ve eriyene kadar karıştırıp ocaktan alın.

Sütlü çikolatalı krema nasıl yapılır?

Talimatlar
  1. Tereyağını eritin. Kakao ekleyin ve karıştırın. Sırasıyla pudra şekeri ve sütü ekleyin. Kıvamı oturana kadar karıştırın.
  2. Gerekirse az miktarda ilave süt ekleyin. Vanilyayı ekleyin ve karıştırın. Yaklaşık 2 su bardağı frosting krema elde edersiniz.

Pastacı kreması nasıl yapılır?

Pastacı Kreması Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Yumurta sarılarını ve şekerin yarısını (40 g) ayrı bir kasede karışım açık sarı renk alıp şeker hafifçe eriyene dek çırpın.
  2. Bu sırada sütü kalan şekerle (40 g) ocağa alın ve içerisine yarıya bölüp eklediğiniz vanilya çubuğuyla birlikte en kısık ateşte ısınmaya bırakın.
Daha fazla öğe...

Kremayı kendimiz nasıl yaparız?

Ev Yapımı Sade Krema Tarifi Nasıl Yapılır? Elenmiş un ve mısır nişastasını derin bir tencereye alın. Üzerine süt, yumurta, şeker ve vanilya özütü ekleyip tüm malzemeyi topaklanmaması için bir mikser yardımıyla karıştırın. Ocağa aldığınız krema karışımını kısık ateşte sürekli karıştırarak pişirin.