Pazar günü nikah tarihi alınır mı?

İçindekiler:

  1. Pazar günü nikah tarihi alınır mı?
  2. Nikah günü hafta sonu alınır mı?
  3. Eski kimlik ile nikah başvurusu yapılır mı?
  4. Nikah saat kaça kadar kıyılır?
  5. Haftasonu nikah kıyılıyor mu?

Pazar günü nikah tarihi alınır mı?

Resmi Tatillerde ve Hafta Sonu Nikah Kıyılır ? Çiftlerin talepleri doğrultusunda ve evlendirme memurunun da uygun olması durumunda, hafta sonunda, resmi tatil günlerinde ya da mesai saatleri dışında nikah kıyma işlemleri gerçekleştiriliyor.

Nikah günü hafta sonu alınır mı?

20- Resmi Tatillerde ve Hafta Sonu Nikah Kıyılır ? Evlenme törenleri günlük çalışma saatleri içerisinde yapılıyor. Ancak, tarafların isteği üzerine ve evlendirme memurunun da uygun olması durumunda, çalışma saatleri dışında, hafta sonu ya da resmi tatil günlerinde gerekli iznin alınması halinde tören yapılabiliyor.

Eski kimlik ile nikah başvurusu yapılır mı?

Kimliği. (ehliyet, pasaport kullanılmaz) (10 YILI GEÇMİŞ ESKİ KİMLİKLER İÇİN NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNDEN GEÇİCİ KİMLİK BELGESİ ALINMALIDIR.) 2- FOTOĞRAF - Son 6 (altı) ay içerisinde çekilmiş, cepheden, ... (Üniformalı fotoğraflar kullanılmaz.

Nikah saat kaça kadar kıyılır?

➢ Evlenme İşlemleri İçin Müracaatlar Hafta içi 08:30 - 12:00 ve 13:00 - 15:00 saatleri arasında Belediye Başkanlığımızda kabul edilmektedir. ➢ Cuma günü öğleden sonra müracaat alınmamaktadır. NİKAH SAATLERİ : ➢ Nikahlar Mesai Saatleri İçinde (10:00-16:30) Belediyemiz Evlendirme Memurluğunda Kıyılabilir.

Haftasonu nikah kıyılıyor mu?

Evlenme törenleri günlük çalışma saatleri içerisinde yapılıyor. Ancak, tarafların isteği üzerine ve evlendirme memurunun da uygun olması durumunda, çalışma saatleri dışında, hafta sonu ya da resmi tatil günlerinde gerekli iznin alınması halinde tören yapılabiliyor.