Sistemli Şans Topu Nasıl Oynanir?

İçindekiler:

  1. Sistemli Şans Topu Nasıl Oynanir?
  2. Yeni Süper Loto sistem nasıl oynanır?
  3. Sistem Oyunu Nasıl Oynanır?
  4. Sistemli Oyun Nasıl Oynanır?
  5. 2 3 sistem nasıl oynanır?

Sistemli Şans Topu Nasıl Oynanir?

Şans Topu oynarken üst bölümden en az 5 numara, alt bölümden en az 1 numara işaretlenmelidir. Bir kolonda, üst bölümden 6 veya daha fazla ve alt bölümden 2 veya daha fazla numara işaretlenmesi durumunda sistem oyunu devreye girer. Bir kuponda, birden fazla sistem oyunlu kolon oynanabilir.

Yeni Süper Loto sistem nasıl oynanır?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL'dir. İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Sistem Oyunu Nasıl Oynanır?

Tüm kolonlarda en az 4 maç doğru tahmin ettiğinizde bu dört maçın oranlarının çarpımı kadar kazanıyorsunuz. Eğer kolonda yer alan maçlardan 4 – 5 – 6 maçı doğru tahmin ederseniz doğru tahmin ettiğiniz maçların oranlarının çarpımı kadar her bir kolondan kazanç elde ediyorsunuz.

Sistemli Oyun Nasıl Oynanır?

Sistemli kupon oynadığınızda, oynadığınız maç sayısı ve seçtiğiniz sistem dahilinde, kuponunuzda sistem alt kuponları oluşturulur. Üretilen sistem alt kuponları içinden doğru tahmin edilmiş olanlar kadar ikramiye kazanılır. Sistem kuponlarında her bir kolonun bedeli 1 TL'dir. Örneğin; Kuponunuza 4 maç eklediniz.

2 3 sistem nasıl oynanır?

Sistem 2 3 en az 4 maç eklenerek oynanır. 4 adet maçtan daha fazla maç da eklenebilir. Tutma olasılığı yüksek görülen maçlar sistem 2 3 oynanarak seçilir. 2 adet tutması banko olan maç seçildiğinde bu 2 adet maçın tutması gerekir. Diğer eklenen maçlardan da en az 2 tanesinin tahminlerinin tutması gerekir.