Sivilceye bebek pudrası sürülür mü?

İçindekiler:

  1. Sivilceye bebek pudrası sürülür mü?
  2. Yüze bebek pudra sürmek ne işe yarar?
  3. Yüze sadece Pudra sürülür mü?
  4. Talk pudrası neden zararlı?
  5. Hangi pudra kanser yapar?

Sivilceye bebek pudrası sürülür mü?

Sivilcelerin kurumasını sağlar ve görünümlerini azaltmaya yardımcı olur. Sivilce lekelerini azaltmak için haftada 2 defa lekelerin üzerine bebek pudrası uygulayabilirsiniz. – Makyajınızın kalıcılığını arttırmak için bebek pudrasını cildinize fırça yardımı ile dağıtarak sabitlenmesini sağlayabilirsiniz.

Yüze bebek pudra sürmek ne işe yarar?

Bebek pudrası, cilde çok iyi gelen bir maddedir. Bebek pudrası makyajdan cilt bakımına, saç yağlanmasından sivilcelere hatta yüzde oluşan birçok lekeyi de gidermede oldukça başarılı olduğu kanıtlandı. Bebek pudrasını özellikle aşırı yağlı ciltlerde fondöteni sabitlemek için kullanabilirsiniz.

Yüze sadece Pudra sürülür mü?

Pürüzsüz cilt için her makyajında mutlaka pudra kullanmanı öneriyoruz. Pudrayı dilersen fondötenin üzerine sürebilir veya sadece pudra kullanarak ten makyajını tamamlayabilirsin. Makyaj pudrası cildi daha mat gösterdiği için özellikle yağlı ciltler tarafından çok severek kullanılıyor.

Talk pudrası neden zararlı?

Bunlar dışında talk içeren pudralarla uzun süreli deri teması suretiyle, içerisinde silika ve asbest bulunduran bu yapılar, ufak partiküllerin üreme sistemine taşınmasıyla yumurtalık kanserine, solunmasıyla da akciğer kanserine neden olurlar.

Hangi pudra kanser yapar?

Asbest Söküm Uzmanları Derneği'nin (ASUD) piyasada satılan 21 talk pudrası (bebek pudrası) numunesi üzerinde yaptırdığı analiz sonucunda 5'inde kanser yapıcı asbeste rastlandı. Dernek Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, makyaj ürünlerini de tarayacaklarını söyledi.