Doktorlar Zenan kimle evlendi?

İçindekiler:

  1. Doktorlar Zenan kimle evlendi?
  2. Melike Güner kaç yaşında?
  3. Melike Guner kac cocugu var?
  4. Doktorlar dizisinin sonunda ne oldu?
  5. Doktorlar dizisi Suat öldü mü?
  6. Bekir Aksoy ne iş yapıyor?
  7. Melike Güner'in eşi kimdir?
  8. Doktorlar Suat hangi bölümde öldü?
  9. Doktorlar dizisi Suat neden ayrıldı?

Doktorlar Zenan kimle evlendi?

Melike Güner, 21 Haziran 2013 tarihinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ CEO'su Ali Haydar Bozkurt ile evlendi. tarihinde biri kız biri erkek olan ikiz bebekleri oldu.

Melike Güner kaç yaşında?

42 yaşında (2 Haziran 1979) Melike Güner/Yaş

Melike Guner kac cocugu var?

Ali Sidar Bozkurt Melike Güner/Çocukları

Doktorlar dizisinin sonunda ne oldu?

Dizi Ela ve Levent'in evde yaptığı küçük bir nikah töreniyle son buldu. ... Hastanenin başhekimi Haldun ve Zenan'ın nikah şahitliğiyle dünya evine giren Ela ve Levent evlilik cüzdanıyla verdikleri pozla dizinin kapanış sahnesinde yer aldılar.

Doktorlar dizisi Suat öldü mü?

Doktorlar Heyecan Ve Duygu Yüklü Bir Bölümle Ekranlara Veda Ediyor... İsimsiz kahraman Suat mı? Suat'ın hayatta olduğunu ve hafızasını yitirdiğini öğrenen Zenan ona kendisini ve kızını hatırlatmak için bir video mektup hazırlar. Ela'nın Suat olduğunu düşündüğü kimliği belirsiz yaralı ise komaya girer.

Bekir Aksoy ne iş yapıyor?

Oyuncu Bekir Aksoy/Meslekleri

Melike Güner'in eşi kimdir?

Ali Haydar Bozkurte. 2013 Melike Güner/Eşi

Doktorlar Suat hangi bölümde öldü?

Doktorlar - 97. Bölüm - ShowTürk TV. Doktorlar Heyecan Ve Duygu Yüklü Bir Bölümle Ekranlara Veda Ediyor... İsimsiz kahraman Suat mı? Suat'ın hayatta olduğunu ve hafızasını yitirdiğini öğrenen Zenan ona kendisini ve kızını hatırlatmak için bir video mektup hazırlar.

Doktorlar dizisi Suat neden ayrıldı?

"Doktorlar" Dizisinin "Suat"ı Bekir Aksoy ile "Zenan"ı Melike Güner, İki Yıl Önce Dizideki Birlikteliklerini Özel Hayata da Taşımışlar ve Evlilik Planları Yapmaya Başlamışlardı. ... Dizide Aksoy'la evli olan ve bebek bekleyen Güner, gerçek yaşamda ise evliliğe hazır olmadıkları için bu kararı aldıklarını açıkladı.