Alman ligi hangi kanal veriyor?

İçindekiler:

  1. Alman ligi hangi kanal veriyor?
  2. Bundesliga Özetleri hangi kanalda?
  3. Fransa ligini kim yayınlıyor?
  4. Beın Sports hangi ligler var?
  5. Sporun Yıldızı paketinde hangi ligler var?
  6. Tivibu spor da ne var?
  7. Fransa Basketbol Ligi Hangi Kanalda?
  8. Sporun Yıldızı paketi kaç lira?

Alman ligi hangi kanal veriyor?

Yapılan açıklamaya göre, beIN Media Group ve Bundesliga International, Bundesliga ve 2. Bundesliga'nın beIN Sports Türkiye'de yayınlanması için anlaşmaya vardı. Türk futbolseverler, 2025 yılına kadar Bundesliga müsabakalarını beIN Sports Türkiye'de izleyebilecek.

Bundesliga Özetleri hangi kanalda?

Haftalık Bundesliga Özetleri Schalke 04 ' ün tüm maçlarının özet görüntülerini yine S Sport Plus ayrıcalığıyla izleyebilirsiniz.

Fransa ligini kim yayınlıyor?

Sporseverler, bu sezon da futbol keyfini Türkiye'nin lider dijital platformu Digiturk ekranlarında yaşayacak. Her sene büyük bir çekişmeye sahne olan Fransa Li-2022 sezonu ilk hafta maçlarıyla 6 Ağustos Cuma günü 22.00'da beIN SPORTS ekranlarında başlıyor.

Beın Sports hangi ligler var?

Kanallara Göre Yayınlanan Müsabakalar
  • beIN Sports 1'de Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve çeşitli programlar yayınlanmaktadır.
  • beIN Sports 2'de Süper Lig, İspanya Kral Kupası, Basketbol Süper Ligi, EuroLeague, EuroCup ve çeşitli programlar yayınlanmaktadır.
Daha fazla öğe...

Sporun Yıldızı paketinde hangi ligler var?

Süper Lig'in her hafta oynanan tüm derbi maçları, Türkiye Basketbol Ligi, Formula 1, Turkish Airlines EuroLeague, Lique 1, Moto GP Tenis Maçlarıya uçtan uca tüm spor evinizde! Digiturk Ailenin Yıldızı Paketinde bulunan tüm belgesel, çocuk, yaşam, müzik, beIN kanalları ile Spor karşılaşmaları birlikte bu pakette.

Tivibu spor da ne var?

Tivibu Spor kanallarında ING Basketbol Süper Ligi, EuroCup, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi, Basketbol Şampiyonlar Ligi, FA Cup, Community Shield, İspanya Kral Kupası, İspanya Süper Kupa, Belçika, İskoçya, Hollanda futbol ligleri yayınlanıyor.

Fransa Basketbol Ligi Hangi Kanalda?

Paris Saint-Germain'in deplasmanda Rennes ile karşılaşacağı maç 3 Ekim Pazar günü TSİ 14.00'te başlayacak ve beIN Sports 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Sporun Yıldızı paketi kaç lira?

Faturalıya İlk 6 ay 79,00 TL daha sonra ayda yalnızca 154,00 TL! HD için ek ücret yok! İç kurulum ve aktivasyon Ücretsiz!