Dağ 2 ne zaman vizyona girdi?

İçindekiler:

  1. Dağ 2 ne zaman vizyona girdi?
  2. Dağ nasıl bir film?
  3. Dağ 3 ne zaman geliyor?
  4. Dağ Filmi Gerçek mi?

Dağ 2 ne zaman vizyona girdi?

Dağ II, yönetmenliğini ve senaristliğini Alper Çağlar'ın yaptığı 2016 yapımı aksiyon, savaş ve dram filmidir. 2012'de vizyona giren Dağ filminin devamıdır. tarihinde gösterime girmiştir.

Dağ nasıl bir film?

Dağ, Türk Sinemasının Savaş filmi açığını doldurmaya çalışan, görselleri ve diyaloglarıyla, özellikle o bölgede askerlik yapanlara eski günlerini anımsatan ve ne yazık ki içinde bulunduğumuz terör sarmalını bir nebzede olsun, bölgeyi bilmeyenlere anlatmayı vaat eden oldukça iyi bir film.

Dağ 3 ne zaman geliyor?

Ufuk Bayraktar'la ile başrolünü oynadıkları Dağ 3'ün 2023 yılında çekeceklerini belirten ünlü oyuncu, ''Cumhuriyet'in 100'üncü yılına denk getireceğiz. Vizyona da inşallah 29 Ekim'de girmeyi planlıyoruz'' dedi. Çağlar Ertuğrul ve Ufuk Bayraktar.

Dağ Filmi Gerçek mi?

Alper Çağlar'ın yazıp yönettiği Dağ 2 bu Cuma günü vizyona girdi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin desteğiyle çekilen film, Irak'a bir operasyonla görevlendirilen 7 kişilik 'Fırtına Getiren' isimli timin yolcuğunu anlatıyor. ... Gerçek mekanlar ve silahların kullanıldığı Dağ 2, gerçek bir kahramanlık öyküsü.