Auzef harf notu nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Auzef harf notu nasıl öğrenilir?
  2. Auzef final notu en az kaç olmalı?
  3. Istanbul Üniversitesi Vize yüzde kaç?
  4. Auzef harf notları neler?
  5. Auzef harf notu Hbn ne demek?

Auzef harf notu nasıl öğrenilir?

Not aktarımı tamamlandıktan sonra almış olduğunuz derslere ait harf notları hesaplanmaktadır. Harf notlarınızı https://aksis.istanbul.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak öğrenebilirsiniz.

Auzef final notu en az kaç olmalı?

Öğrencilerin, yarıl veya yıl içindeki etkinlik notlarına bakılmadan bir dersten koşullu ya da doğrudan geçmeleri için açık öğretim programlarının yarıyıl ve yıl sonu sınavlarından 100 tam puan üzerinden en az 40 puan, uzaktan öğretim programlarından da en az 50 puan almaları gerekiyor.

Istanbul Üniversitesi Vize yüzde kaç?

Yeni yönetmeliğe göre bundan sonra vizelerin %40 finallerin %60 ortalaması alınacak olup açık öğretim öğrencileri için geçme notu 40 uzaktan eğitim öğrencileri için geçme notu 50 olarak belirlenmiştir.

Auzef harf notları neler?

İstanbul Üniversitesi not sisteminde AA, BA, BB, CB, CC, DC, DD, FD ve FF harf notları kullanılmaktadır. Her harf notuna karşılık gelen bir katsayı vardır. Öğrenciler harf notuna bakarak dersten başarılı olup olmadıklarını öğreniyorlar.

Auzef harf notu Hbn ne demek?

Ham Başarı Notu (HBN): 100 puan üzerinden öğrencinin bir dersten yarıyıl içi faaliyetleri ve yarıyıl sonu sınav notlarından hesaplanan ağırlıklı nottur.