PTT müşteri temsilcisine nasıl ulaşabilirim?

İçindekiler:

  1. PTT müşteri temsilcisine nasıl ulaşabilirim?
  2. 4 neresi?
  3. 4 Kimin?
  4. PTT müşteri hizmetleri ucretli mi?

PTT müşteri temsilcisine nasıl ulaşabilirim?

PTT müşteri hizmetlerine ulaşmak için 4 numaralı iletişim numarası aranır. Bu sayede sıra beklemeden hızlı ve kolay bir şekilde tüm işlemler de gerçekleşir. Hızlı ve kolay bir şekilde PTT hizmetlerinden yararlanmak için şubeye gitmeden hizmet alınabilir. Bu da online ve ya telefon ile bağlanarak yapılır.

4 neresi?

Günde 1 kere D-Smart Net tarafından aranıyorum. Her defasında kullandığım internetten memnunum artık aramayın istemiyorum dememe rağmen sanki gıcıklığına arama sayılarını arttırıyorlar. Üstüne üstlük bunu söylediğim zaman karşı taraftan sert sözler ısıtıyorum. Telefon numarası: 4.

4 Kimin?

PTT aracılığı ile ulaşım sağlayan tüm kargo gönderilerinizin nerede ve hangi gönderim aşamasında olduğunu öğrenebilmek için 4 numaralı PTT müşteri hizmetlerine ulaşım sağlayabilirsiniz.

PTT müşteri hizmetleri ucretli mi?

PTT'den telefonla destek almanın bir maliyeti Türkiye'den yapılan tüm aramalarda tamamen ücretsizdir. Diğer yandan yurt dışında yapılan aramalarda arayan kişinin kendi telefon operatörünün yurt dışı tarifesi üzerinden ücretlendirme yapılır.