Aşk Sana Benzer ne anlatıyor?

İçindekiler:

  1. Aşk Sana Benzer ne anlatıyor?
  2. Aşk Sana Benzer kaç kişi tarafından izlendi?
  3. Aşk Sana Benzer hangi yıl çekildi?
  4. Kıyıkışlacıkta hangi film çekildi?
  5. Aşk Sana Benzer dizisi ne zaman çekildi?
  6. Aşk Sana Benzer filmi hangi koyda çekildi?

Aşk Sana Benzer ne anlatıyor?

Ege'de bir balıkçı kasabasından ailesinden kalan restoranı elinde tutmak için mücadele veren Ali, bir gün kasabaya gelen ve esrarengiz bir kız olan Deniz ile karşılaşır. Birbirlerine karşı büyük bir çekim hisseden Deniz ve Ali'nin aşkına dondurmacıdan manava kadar kasabanın pek çok sakini şahittir.

Aşk Sana Benzer kaç kişi tarafından izlendi?

Aşk Sana Benzer' Bir Haftada 630 Bin Kişi Tarafından İzlendi.

Aşk Sana Benzer hangi yıl çekildi?

Aşk Sana Benzer, başrollerini Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in paylaştığı 2014 yapımı Türk filmidir. 'te vizyona giren yapım bir aşk hikâyesidir. Muğla'da bir sahil kasabasında geçmektedir. Deniz dondurmacı, Ali ise balıkçıdır.

Kıyıkışlacıkta hangi film çekildi?

Aşk Sana Benzer, Milas'a bağlı Kıyıkışlacık Mahallesi, ilçe merkezindeki Cumhuriyet Caddesi ve tarihi sokaklarda çekildi. Ege'de bir balıkçı kasabasından ailesinden kalan restoranı elinde tutmak için mücadele veren Ali, bir gün kasabaya gelen ve esrarengiz bir kız olan Deniz ile karşılaşır.

Aşk Sana Benzer dizisi ne zaman çekildi?

Aşk Sana Benzer, başrollerini Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in paylaştığı 2014 yapımı Türk filmidir. 'te vizyona giren yapım bir aşk hikâyesidir. Muğla'da bir sahil kasabasında geçmektedir.

Aşk Sana Benzer filmi hangi koyda çekildi?

AŞKA SANA BENZER NEREDE ÇEKİLDİ? Bir sahil kasabında geçen Aşk Sana Benzer filminin çekimleri, Muğla'ya bağlı Milas ilçesinde çekilmiştir.