Telefonum Apple Türkiye Garantili mi?

İçindekiler:

  1. Telefonum Apple Türkiye Garantili mi?
  2. iPhone telefon garantisi ne kadar?
  3. Apple'ın sınırlı garantisi kapsamındadır ne demek?
  4. iPhone 11 garantisi ne kadar?
  5. Samsung garantisi nasıl bakılır?
  6. iPhone yurtiçi mi yurtdışı mi nasıl anlarım?

Telefonum Apple Türkiye Garantili mi?

Bunun için Ayarlar'a girerek Genel seçeneğinde Hakkında kısmına girmeniz yeterli. Cihazınızın seri numarasını öğrendikten sonra Apple'ın garanti durumu sayfasına tıklayın. ... Açılan pencerede sahip olduğunuz iPhone cihazın garanti durumu ile ilgili bilgilere erişebilirsiniz.

iPhone telefon garantisi ne kadar?

Apple, orijinal pakette yer alan Apple markalı iPhone, iPad veya iPod donanımları ile aksesuarlarını (“Apple Ürünü”), Apple'ın yayımlanan kullanım kılavuzlarına uygun kullanılmaları halinde, ürünün perakende olarak son kullanıcı alıcı tarafından satın alınmasından itibaren BİR (1) YIL süre ile (“Garanti Süresi”) ...

Apple'ın sınırlı garantisi kapsamındadır ne demek?

Apple İki Yıllık Sınırlı Garantisi, isteğe bağlı bir üretici garantisidir. Uygun olmayan mallar da dahil fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere, Türk tüketici kanununda sağlanan haklardan bağımsız haklar sunar. ... ZIMNİ GARANTİLER REDDEDİLEMEDİĞİ TAKDİRDE, SÖZ KONUSU GARANTİLERİN SÜRESİ İŞBU GARANTİ SÜRESİ İLE SINIRLIDIR.

iPhone 11 garantisi ne kadar?

Türkiye'den alınan tüm Apple ürünleri için garanti süresi ürünün Apple tarafından yayımlanan kullanım kılavuzlarına ve doğru kullanım kurallarına uygun kullanılması koşuluyla ilk alındıkları andan itibaren iki yıldır.

Samsung garantisi nasıl bakılır?

Samsung garanti sorgulama nasıl yapılır?
  1. Adım #1: Arama ekranından *#06# rakam ve simgelerini tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenin.
  2. Adım #2: Telefonun “Ayarlar” menüsünü açın.
  3. Adım #3: “Cihaz hakkında” bölümünden telefonun model bilgilerini öğrenin.
  4. Adım #4: 444 77 11 numaralı Samsung Çağrı Merkezi'ni arayın.
Daha fazla öğe...

iPhone yurtiçi mi yurtdışı mi nasıl anlarım?

Bu hizmet ile mobil cihazınızın yasal yollar ile ithal edilip edilmediğini ve kayıp/çalıntı olup olmadığını, cihazınıza ait IMEI numarasını sorgulatarak öğrenebilirsiniz. IMEI numaranızı, cihazınızın numara çevirme ekranına *#06# yazarak öğrenebilirsiniz.