Fatih Portakal hangi okuldan mezun?

İçindekiler:

  1. Fatih Portakal hangi okuldan mezun?
  2. Selçuk Tepeli ne mezunu?
  3. Fatih Portakal ne zaman ayrıldı?
  4. Raffi Portakal Kimdir?
  5. Fatih Portakal ne zaman evlendi?
  6. Spiker ne kadar maaş alıyor?

Fatih Portakal hangi okuldan mezun?

Fatih Portakal , Nazilli, Türk gazeteci ve sunucu. İlköğrenimini Nazilli'de; liseyi İzmir Atatürk Lisesi'nde tamamladı. Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tamamladı. 1994 yılında yüksek lisans ve yabancı dil eğitimini yapmak üzere Avustralya'ya gitti.

Selçuk Tepeli ne mezunu?

Selçuk Tepeli, 1974 yılında İstanbul ilinin Silivri ilçesinde doğdu. Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Yüksek lisansını da IEP Rennes'de Avrupa Birliği Avrupa'da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine yaptı.

Fatih Portakal ne zaman ayrıldı?

2020 yılında ise FOX Ana Haber'deki Fatih Portakal ile FOX Ana Haber programından ayrıldığını duyurmuştur.

Raffi Portakal Kimdir?

Antika uzmanı, iş adamı. 1946 doğumlu. Medyada adı Rafi Portakal olarak da geçer. Dedesi Yervant Portakal, 1883 senesinde İstanbul'da doğmuş, 1914 yılında sanat eserlerin toplamaya başlamış ve müzayedeler düzenlemiş Ermeni asıllı iş adamıdır.

Fatih Portakal ne zaman evlendi?

(Armağan Portakal) Fatih Portakal/Evlilik tarihleri

Spiker ne kadar maaş alıyor?

Az izlenen ulusal kanallarda spiker maaşları 5-10 bin TL arasındadır. Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT 1, HaberTürk, CNN Türk, NTV gibi büyük kanallarda ana haber spikeri maaşları 20 bin TL ile 100 bin TL arasında değişmektedir.