Gotik tarzi nasil?

İçindekiler:

  1. Gotik tarzi nasil?
  2. Goth tarzi nedir?
  3. Tarzlar nelerdir?
  4. Retro giyim tarzı ne demek?
  5. Salaş tarz ne demek?
  6. Retro kesim ne demek?

Gotik tarzi nasil?

Gotik giyim tarzı; tüllerin, dantellerin, kadifelerin ve derilerin ön plana çıktığı kıyafetlerle akıllarda kalıcı olmuştur. Kalın ve yüksek topuklu ayakkabılarla tamamlanan kıyafetlerde olmazsa olmazlardan birisi de makyaj ve saç kombinidir.

Goth tarzi nedir?

Kıyafet ve makyajda siyah rengin tercih edildiği, ilk olarak 70'li yıllarda ortaya çıkmış olan gotik tarzı, gizemli olmayı seven kadınlara hitap eden bir tarzdır. ... Ayakkabı ve kıyafetlerde genelde siyah rengin seçilmesinin yanı sıra, abartılı makyaj ve yüksek topuklu ayakkabılar gotik kadınların vazgeçilmezidir.

Tarzlar nelerdir?

Günlük giyilebilir olmayan, yaratıcı kıyafetlerden oluşur.
  • Bohem Giyim Tarzı Rahatlığa önem veren kişilerin tercih ettiği salaş bir tarzdır. ...
  • Western (Kovboy) Giyim Tarzı
  • Eklektik Giyim Tarzı
  • Fütüristik Giyim Tarzı
  • Punk Giyim Tarzı
  • Holografik Giyim Tarzı
  • Grunge Giyim Tarzı ...
  • Maskülen Giyim Tarzı
Daha fazla öğe...

Retro giyim tarzı ne demek?

Retro giyim tarzı geçmişte moda olmuş renklerin kıyafetlerin ve tarzların yeni ürünlerde kullanılarak tekrar moda haline gelmesidir. Örneğin bol paça pantolon eski dönemlerden gelmiş bir retro iken günümüzde de yeni moda olarak kullanılması retro kıyafet olmasını sağlamaktadır.

Salaş tarz ne demek?

Salaş Giyim Tarzına Ne Denir? Son birkaç sezondur sıklıkla kullanılan salaş giyim tarzı birkaç beden büyük kombin parçalarının kullanarak rahat ve hayatı umursamaz kombinler yapmak diyebiliriz. Salaş tarz giyim modasında etrafınızdaki hiç kimsenin görüşü sizin için önemli değildir.

Retro kesim ne demek?

Moda terimi olarak; geçmişte belli bir dönemde yaygın olarak giyilen kıyafet ve aksesuarların yeniden popülerleşerek giyilmesi ve kullanılması anlamına gelmektedir. Kültürel olarak eskimiş ve ya modası geçmiş bir akımın yeniden yaygınlaşması retro stildir. Ağırlıklı olarak 1960'lı ve 1970'li yılların izlerini taşır.