Uluslararası Balkan Üniversitesi ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Uluslararası Balkan Üniversitesi ücretli mi?
  2. Uluslararası Balkan Üniversitesi Devlet mi?
  3. Makedonya denklik var mı?
  4. Uluslararası Balkan Üniversitesi hukuk nerede?
  5. Uluslararası Balkan Üniversitesi iyi mi?

Uluslararası Balkan Üniversitesi ücretli mi?

Tam burslu (0 burslu) olan öğrenciler haricinde Üniversitede eğitim-öğretim ücrete tabidir. 2016-2017 eğitim-öğretim yılı ücreti; Mühendislik Fakültesi'nde burssuz öğrenciler için 4.000 EURO, P burslu öğrenciler için 2.000 EURO ve % burslu öğrenciler için ise 3.000 EURO'dur.

Uluslararası Balkan Üniversitesi Devlet mi?

Uluslararası Balkan Üniversitesi 2006 yılında Türkiye Cumhuriyeti tarafından Üsküp'te kurulmuş olup bu üniversitenin rektörü Hacı Bayram Veli Üniversitesi Prof. Dr. ... Bu üniversite ÖSYM'nin tercih kılavuzunda yer alır yani öğrenci üniversite sınavından sonra tercih yaparak bu üniversiteye kaydolabilir.

Makedonya denklik var mı?

Makedonya Üniversitelerinde Denklik Var mı? Evet, var! Özellikle Makedonya Hukuk Denklik belgesi vermektedir.

Uluslararası Balkan Üniversitesi hukuk nerede?

Balkanların kalbi Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te faaliyet gösteren Uluslararası Balkan Üniversitesi, %100'e varan burs imkanları ve %100 İngilizce Eğitimi'nin yanı sıra uluslararası akademik kadrosu, tam donanımlı ve yeni kampüsüyle 150'den fazla uluslararası anlaşma ile öğrencilerine Avrupa'da eğitim imkanı ...

Uluslararası Balkan Üniversitesi iyi mi?

Kuzey Makedonya ve Türkiye'nin alanlarında saygın ve tecrübeli öğretim üyelerinden oluşan akademik kadrosu, çağdaş, nitelikli ve kaliteli eğitim anlayışı ile Uluslararası Balkan Üniversitesi, 2017 Yılında Şangay Üniversiteler sıralamasında Makedonya'nın en iyi üniversitesi seçilmiştir.