Lise uyum programı nedir?

İçindekiler:

  1. Lise uyum programı nedir?
  2. Uyum haftası hangi sınıflar için?
  3. 9 sınıflar her gün okula gidecek mi?
  4. 2021-2022 Uyum haftası ne zaman?
  5. Bir sınıflar ne zaman okula başlayacak?
  6. 1 sınıf oryantasyon ne zaman?
  7. 1 sınıf öğrencileri okula ne zaman başlayacak?
  8. Liselerde uyum haftası ne zaman?

Lise uyum programı nedir?

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen 9. Sınıf Uyum Programı: 1) Veli ve öğrencinin okula ilişkin bilgilendirilmesi; 2) Uyumu kolaylaştıran becerilerin kazandırılması ve 3) Akademik ve mes- leki gelişimin desteklenmesi olarak belirlenen üç temel alan ve bu alanlara ilişkin geliştirilen öğrenci ve veli ...

Uyum haftası hangi sınıflar için?

Okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerinin yüz yüze yürütülecek okula uyum haftası eğitimleri başladı. Okul rehber öğretmen/psikolojik danışmanları uyum çalışma süreç ve etkinliklerine aktif olarak katılacak. Taşımalı eğitim öğrencileri de yerel imkanlar ölçüsünde uyum eğitiminden yararlandırılacak.

9 sınıflar her gün okula gidecek mi?

Hangi sınıfın hangi gün okula geleceği ile ilgili bilgi aşağıdaki tablodadır. 2. 9. Sınıflar haftada 2 gün okula gelecektir. 10 ve 11. Sınıflar sadece mesleki derslerini okulda yüz yüze görecektir. 3. 12. Sınıflar ise Pazartesi ve Salı günleri okula gelecek ve yüz yüze eğitime katılacaktır.

2021-2022 Uyum haftası ne zaman?

2021-2022 eğitim öğretim yılı takvimi açıklandı 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için 31 Ağustos-3 Eylül 2021'de uyum eğitimleri gerçekleştirilecek.

Bir sınıflar ne zaman okula başlayacak?

Yeni eğitim-öğretim döneminde 1. sınıflar okula bir hafta erken başlayacak. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrencileri okula 31 Ağustos'ta başlayacak.

1 sınıf oryantasyon ne zaman?

Bakanlıktan yapılan paylaşımda ise şöyle denildi: * itibarıyla tüm kademelerde haftada beş gün ve yüz yüze eğitim başlıyor. * 1-3 Eylül tarihleri arasında okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerine yönelik uyum eğitimleri yapılacak.

1 sınıf öğrencileri okula ne zaman başlayacak?

Birinci dönem, Pazartesi günü başlayıp Cuma günü sona erecek. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için 31 Ağustos-'de uyum eğitimleri gerçekleştirilecek.

Liselerde uyum haftası ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı eğitim takvimine göre okullar 6 Eylül'de açılacak. Yayınlanan takvime göre ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için 2021-2022 eğitim öğretim yılı başlayacak olup 1-3 Eylül arasında yapılacak uyum eğitimlerinin esasları belirlendi.