366 numara neresi?

İçindekiler:

  1. 366 numara neresi?
  2. Kastamonu'nun telefon kodu kaç?
  3. 368 nerenin alan kodu?
  4. Telefon numaraları neye göre belirlenir?
  5. 221 Türkiye'de Nerenin kodu?
  6. Kars'ın alan kodu nedir?
  7. Sivas alan kodu nedir?
  8. Telefon numaraları nasıl başlar?

366 numara neresi?

İnternette araştırılan ve en çok merak edilen numaralar arasında bulunan 366 ise Kastamonu'ya aittir. Eğer 0366 ile başlayan bir numara görüyorsanız Kastamonu'dan gelen bir arama olduğunu anlayabilirsiniz.

Kastamonu'nun telefon kodu kaç?

Kastamonu alan kodu 0 366'dır.

368 nerenin alan kodu?

Eğer telefonumuzda 368 alan kodu ile bir çağrı var ise bunun Sinop üzerinden yapıldığını anlayabilirsiniz. Yani 0368 alan kodu Sinop şehrine aittir. Karadeniz bölgesinde yer alan Sinop pek çok açıdan Türkiye'nin en önemli şehirleri arasında yer almaktadır.

Telefon numaraları neye göre belirlenir?

Ülkelerin kodları Uluslararası Telekomünikasyon Birliği(ITU) tarafından atanıyor. Yukarıdaki maddelerden de anlaşılacağı gibi uluslararası numaraların verilmesi, ülkelerin coğrafi konumlarına göre oluyor. Ancak bazı ülkeler sonradan numara değişikliği yaparak coğrafi konumlarından farklı bir numaraya geçiş yapabiliyor.

221 Türkiye'de Nerenin kodu?

221 nerenin telefon kodu sorusunun cevabı Senegal ülkesidir.

Kars'ın alan kodu nedir?

Kars'ın alan kodu 0 474'tür.

Sivas alan kodu nedir?

Sivas alan kodu 346'dır.

Telefon numaraları nasıl başlar?

12 basamaktan ilk ikisi (90), Türkiye'nin uluslararası alan kodudur. Daha sonraki üç rakam, alan kodudur. Türkiye Ulusal Numaralandırma Planı'na göre bu alan kodu; numara bir sabit hatta aitse, hangi ilde bulunduğunu, aksi halde ne tür bir numara olduğunu belirtir.