Modem adı nasıl değiştirilir?

İçindekiler:

  1. Modem adı nasıl değiştirilir?
  2. Türk Telekom wifi şifresini nasıl değiştirilir?
  3. Modem SSID ne demek?
  4. Modem SSID nerede yazar?
  5. Modem resetleme şifre değişir mi?
  6. Internet SSID nasıl bulunur?

Modem adı nasıl değiştirilir?

Ağ Şifreleme bölümünden bağlantı alan adınızı ve şifrenizi değiştirebilirsiniz. Modemin ip adresini web tarayıcısına yazınca modem ayarları sayfasına ulaşabilirsiniz. Modem ayarlarından SSID alanına giderek Ağ Adı kısmındaki adı değiştirebilirsiniz.

Türk Telekom wifi şifresini nasıl değiştirilir?

  1. Öncelikle 4 numaralı Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayın.
  2. Müşteri temsilcisine bağlanmak için gereken tuşlamayı yapın.
  3. Bağlandıktan sonra modemin şifresini değiştirmek istediğinizi söyleyin.
  4. Belirlediğiniz modem şifresini müşteri temsilcinize söyleyip şifreyi onaylayın.
Daha fazla öğe...

Modem SSID ne demek?

SSID, kablosuz ağ bağlantılarının kimliği olarak tanımlanan Wifi ağ adına verilen isimdir. SSID açılımı "Service Set Identifier", yani Servis Seti Tanımlayıcısı'dır. Wifi ağlarına bağlanmak için önce ağı seçmemiz gerekir.

Modem SSID nerede yazar?

Genelde modemlerin altındaki etikette yazar fakat ülkemizde bu iki adres kullanılır. 192.168.2..168.1.1 adreslerinden hangisi açılıyorsa sayfayı açın. Giriş ekranı geldikten sonra kullanıcı adı servis sağlayıcı tarafından özel olarak belirlenmediyse 'admin' olur. Şifre ise servis sağlayıcının adı olur.

Modem resetleme şifre değişir mi?

Modeme reset atınca wifi şifre değişir mi? Sorusu reset atmak isteyen kullanıcılar tarafından sorulmaktadır. Bu işlemin yapılması ile tüm ayarlar yeniden yüklenmektedir. Reset işleminin akabinde wifi şifrenizde bir değişiklik olmayacaktır.

Internet SSID nasıl bulunur?

Ağ simgesine tıklayın. Ağ gösterilecektir. Ayarlarını görmek istediğiniz ağın adına (SSID) sağ tıklayın ve açılan menüde Bağlantı özelliklerini görüntüle öğesine tıklayın. (SSID) Kablosuz Ağ Özellikleri iletişim kutusu gösterilecektir.