Antalya Aile Hekimliği tahlil sonuçları nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Antalya Aile Hekimliği tahlil sonuçları nasıl öğrenilir?
  2. Tahlil sonuçları kayıt no nedir?
  3. Sağlık ocağı sonuç için randevu alınıyor mu?
  4. Kan değerlerimi nasıl öğrenebilirim?
  5. Kan sonuclarini nasil ogrenirim?
  6. Sağlık ocağı hastaneye sevk verir mi?

Antalya Aile Hekimliği tahlil sonuçları nasıl öğrenilir?

Hastanedeki bir aile hekimliği polikliniğine başvurduysanız ve sizden kan tahlili istendiyse, bunun için hastanenin web sonuç ekranından veya e-nabız sisteminden sonuçlarınızı görebilirsiniz.

Tahlil sonuçları kayıt no nedir?

Kayıt numarası kan verdiğinizde kan tüpünün üzerine yapıştırılan barkod üzerinde yazar. Bu nedenle kan verdikten sonra barkottaki kayıt numarasını almayı unutmayın. Sisteme bilgilerinizi girdikten sonra tahlil sonuçlarınızı görüntüleyebilir ve bu sayfadan çıkış alabilirsiniz.

Sağlık ocağı sonuç için randevu alınıyor mu?

Bu kuruluşlarda standart muayene, kontrol, ilaç yazdırma ve kan verme, tahlil verme gibi işlemler mevcuttur. Sağlık Ocağı bizler için en hızlı sağlık hizmeti veren birimdir. Acil bir durumda dahi randevusuz gidebiliriz. Girişte standart uygulamaya göre T.C.

Kan değerlerimi nasıl öğrenebilirim?

E-nabız uygulamasına üyeliğiniz yok ise E-devlet bilgileriniz ile giriş yapıp uygulamaya ulaşmanız mümkündür. Devlet hastanelerinde kan tahlili yaptırdığınızda devlet hastanesinin kendi web sitesi üzerinden Laboratuar Sonuç Sorgulama bölümünden TC Kimlik No ve Protokol No ile kan sonucu sorgulaması yapabilmektesiniz.

Kan sonuclarini nasil ogrenirim?

Tahlil sonuçlarını T.C. Kimlik numaranız ile öğrenmek için e-Devletten, e-Nabız sisteminden veya ilgili hastanelerin laboratuvar sonuçları bölümünden öğrenebilirsiniz. Sonuçlarınıza E-devlet veya E-Nabız üzerinden ulaşmak istiyorsanız öncelikle T.C. Kimlik No ve E-devlet şifresi ile sisteme giriş yapmalısınız.

Sağlık ocağı hastaneye sevk verir mi?

Her türlü hekimlik hizmetine istinaden acil durumu olan ya da Sağlık Ocağı'nda tedavi edilmesi mümkün olmayan hastalar, hekimler tarafından hastanelere sevk edilebilir. Doktorlar bunun için hastaya Hastane Sevk Kağıdı verirler. Verilen hizmet ve yapılan tedavi şekli kayıt altına alınır.