Selçuk Üniversitesi ders Kaydı Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Selçuk Üniversitesi ders Kaydı Nasıl Yapılır?
  2. Selçuk Üniversitesi ders Kaydı nereden yapılır?
  3. Selçuk Üniversitesi ders Kaydı Ne Zaman?
  4. Selçuk Üniversitesi ön kayıt nasıl yapılır?
  5. Gazi Üniversitesi ders kayıtları ne zaman başlayacak?
  6. Selçuk Üniversitesi kayıt için ne gerekli?
  7. Su hangi üni?

Selçuk Üniversitesi ders Kaydı Nasıl Yapılır?

Tüm öğrencilerimizin güz veya bahar yarıyılı dersleri başlamadan www.selcuk.edu.tr ana sayfasındaki Öğrenci menü sayfasında bulunan Akademik Takvim'de belirtilen Kayıt Yenileme tarih aralığında o yarıyıl almak istediği ders veya derslerin seçimlerini Kayıt Yenileme linkinden yapması zorunludur.

Selçuk Üniversitesi ders Kaydı nereden yapılır?

Selçuk Üniversitesi ders kaydı girişi nasıl yapılır? Selçuk Üniversitesi OBS girişi yapmak için “http://http://www.selcuk.edu.tr” adresinde bulunan “Öğrenci İşleri” menüsü altındaki “Öğrenci Bilgi Sistemi” ne girebilir veya https://obis1.selcuk.edu.tr/ adresinden öğrenci no ve şifre ile giriş yapılabilir.

Selçuk Üniversitesi ders Kaydı Ne Zaman?

Diğer dönem ve yıllarda öğrenciler kayıtlarını kendileri yapacaklardır. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı kayıt yenileme işlemleri için ders kayıtları öğrencilerimizin web sayfalarından tarihinde aktif hale gelecek olup, tarihinde sona erecektir.

Selçuk Üniversitesi ön kayıt nasıl yapılır?

* Elektronik kayıt yaptıracak aday öğrenciler 04 Eylül - tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr adresindeki e-hizmetler bölümü altında yer alan “Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı” başlığı altında açılacak olan “Üniversite E-Kayıt” seçeneğini tıklayarak kayıtlarını gerçekleştirebileceklerdir.

Gazi Üniversitesi ders kayıtları ne zaman başlayacak?

Üniversitemize yerleşen ve kesin kayıt işlemini tamamlayan tüm öğrencilerin 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvim'inde belirlenmiş tarihlerde (22-) Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden ders seçimi yaparak ders kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir.

Selçuk Üniversitesi kayıt için ne gerekli?

Lise Diploması aslı ve Resmi onaylı Türkçe 'ye çevrilmiş Diploma örneği • Transkript aslı ve Resmi onaylı Türkçe 'ye çevrilmiş Transkript örneği • Pasaportun noter tasdikli kopyası veya fotokopisi • TC uyruklu adayların TC Kimlik No Beyanı veya Nüfus Cüzdanı fotokopisi • TC uyruklu erkek adayların Askerlik Durum Beyanı ...

Su hangi üni?

Selçuk Üniversitesi, tarihinde Konya'da kurulmuş olan bir devlet üniversitesidir.