Rehber öğretmenler okula kaç gün gidecek?

İçindekiler:

  1. Rehber öğretmenler okula kaç gün gidecek?
  2. Rehber öğretmen ek ders alacak mı?
  3. Rehber öğretmen aylık kaç saat ek ders alır?
  4. Rehber öğretmenler eylül ayında ek ders alacak mı?
  5. Rehber öğretmenler tercih döneminde kaç saat ek ders alır?
  6. Tercih Danışmanlığı kaç saat ek ders alır?
  7. Rehber öğretmen ek ders ücreti ne kadar?
  8. Bir ek ders ücreti ne kadar 2020?
  9. Sınıf öğretmeninin ek ders ücreti ne kadar?
  10. Ek Ders Nasıl Hesaplanır 2020?
  11. 30 saat derse giren branş öğretmeni kaç saat ek ders alır?
  12. 28 saat derse giren öğretmen ne kadar ek ders alır?
  13. 24 saat derse giren öğretmen ne kadar maaş alır?
  14. Bir öğretmen 30 saatten fazla derse girebilir mi?
  15. Öğretmen en fazla kaç saat DYK alabilir?
  16. DYK kursunda bir dersten en fazla kaç saat?
  17. Destekleme ve yetiştirme kursları kaç saat?
  18. DYK kaç ek ders?

Rehber öğretmenler okula kaç gün gidecek?

Genelgede, zümre öğretmenleri ile rehber öğretmenlerin haftada bir gün okula gitmesi gerektiği belirtildi.

Rehber öğretmen ek ders alacak mı?

Ortaöğretim kurumlarında çalışan rehber öğretmenler de bugüne kadar bu dönemlerde fiili olarak okula gelmekte, hizmet vermeye devam etmekte, fakat ek ders ücreti alamamaktadırlar. Bu dönemlerde ortaöğretim kurumlarında çalışan rehber öğretmenlere ek ders ücreti ödemesi yapılmamaktadır.

Rehber öğretmen aylık kaç saat ek ders alır?

439 sayılı Haftalık Ders Saatleri İle Ek Ders Ücretleri Hakkında Kanunun 3. maddesi (a) bendindeki hükümlerinde, Rehber Öğretmen adı geçmemesine karşılık madde metninden anlaşılmaktadır ki, Rehber Öğretmenlerin Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenleri statüsünde 15 saat aylık karşılığı ders görevi, 6 saati zorunlu ...

Rehber öğretmenler eylül ayında ek ders alacak mı?

Rehber öğretmenlere 31 Ağustos 21 Eylül arası rehberlik ihtiyacı belirleme anketi (RİBA) görevlerini fiilen yerine getirdiklerinden dolayı ek ders ücreti ödenecektir.

Rehber öğretmenler tercih döneminde kaç saat ek ders alır?

Görüş yazısında görevler fiilen icra edildiği için rehber öğretmenlere 1/09/2020 tarihleri arasında haftalık olarak 18 saat ek ders ücreti ödenmesi gerektiği belirtildi. Uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan telefonunuza indirebilirsiniz.

Tercih Danışmanlığı kaç saat ek ders alır?

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından, geçen yıl Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sisteminde başlattığı ve üniversiteye yerleşecek adaylar için de uygulamaya başlattığı “tercih danışmanlığı“ hizmeti bu senede devam etti. Komisyonlarda görev yapacak öğretmenlere haftalık 18 saat ek ders ücreti verilecek.

Rehber öğretmen ek ders ücreti ne kadar?

2020 yılında yükseköğretimde çalışanlar için ek ders ücreti ne kadar?
GörevN.Ö. GündüzN.Ö. Gece ve Tatillerde
Profesör43,82 TL70,11 TL
Doçent36,52 TL58,42 TL
Yardımcı Doçent29,21 TL46,74 TL
Öğretim Görevlisi23,37 TL37,39 TL

Bir ek ders ücreti ne kadar 2020?

2020 Temmuz ayı itibariyle öğretmenlerin net ek ders ücretleri
Gündüz ek ders ücreti18,22 TL
Gece ek ders ücreti19,51 TL
Özel eğitim ek ders ücreti22,77 TL
Takviye kursu ek ders ücreti36,43 TL
Sözleşmeli Öğretmen15,64 TL

Sınıf öğretmeninin ek ders ücreti ne kadar?

Sınıf Öğretmenleri Bunun haricinde haftada girdiği her 10 saat için 1 saatlik planlama ek ders ücreti alır. Yani haftada 30 saati dolduran bir sınıf öğretmeni haftada 15 saat ek ders ücreti alır.

Ek Ders Nasıl Hesaplanır 2020?

Ek ders hesaplama için kullanılan en basit yöntem toplam ders sayısından maaş karşılığı olan ders sayısını çıkarmaktır. Aynı zamanda sınıf öğretmenliği olması halinde ekstra 2 saat ek ders eklenmelidir. Ayrıca verilen ders sayısı 10 un her katında 1 saat ek ders eklenir.

30 saat derse giren branş öğretmeni kaç saat ek ders alır?

Haftalık 30 saat derse giren branş öğretmeni için; 15 saat maaş karşılığıdır. 30-15= 15 saat ek dersi kalır. Girilen her 10 saate 1 saat hazırlık ve planlama görevinden ek ders gelir, 30 saat derse girdiği için 30/10=3 saat planlama almış olur. 15+3= 18 saat haftalık ek ders alır.

28 saat derse giren öğretmen ne kadar ek ders alır?

Branş öğretmenleri maaş karşılıkları 15 saat olduğundan 28 saat derse giren branş öğretmeni saat 2 saat de rehberlik veya kulüpten 2 saatte nöbetten toplam 22 saat ek ders ücreti alırlar. Meslek ve atelye öğretmenlerinin 20 saat maaş karşılıklarından geriye kalan saat sayısı ek ders olmuş olur.

24 saat derse giren öğretmen ne kadar maaş alır?

24 saat derse giren bir branş öğretmeni 11 saat ek ders ücreti alır. 23 saat derse giren bir branş öğretmeni 10 saat ek ders ücreti alır. 22 saat derse giren bir branş öğretmeni 9 saat ek ders ücreti alır. 21 saat derse giren bir branş öğretmeni 8 saat ek ders ücreti alır.

Bir öğretmen 30 saatten fazla derse girebilir mi?

Branş öğretmeni haftada en fazla kaç saat derse girebilir Branş öğretmeninin gireceği ders saati sayısı 30 saattir. öğretmen eksikliğinde 30 üstü saat derse de girebilir ancak öğretmene 20 saatten fazla ek ders verilmez.

Öğretmen en fazla kaç saat DYK alabilir?

Kararın 5 ve 6'ncı maddelerine göre genel bilgi ve meslek dersi öğretmenlerinin, aylık ve ek ders ücreti karşılığında haftada 30 saat, destekleme ve yetiştirme kurslarında ise aynı Kararın 8'inci maddesine göre haftada 10 saat daha olmak üzere haftada toplam 40 saat ders okutmaları mümkün bulunmaktadır.

DYK kursunda bir dersten en fazla kaç saat?

Halk eğitimi merkezince yürütülen DYK'larda ise; 1.dönem, 2.dönem ve yaz döneminde hafta içi ve hafta sonu en fazla 5 farklı dersten toplam 8 saate kadar kurs verilebilir. Ancak, bir günde her bir kurs sınıfına 2 saatten fazla aynı ders konulamaz.

Destekleme ve yetiştirme kursları kaç saat?

Ancak Genel Bilgi ve Meslek Dersleri öğretmenlerinin müfredat kapsamında okuttukları dersler, destekleme ve yetiştirme kursları, destek odası ve evde eğitim kapsamında aldıkları görev toplam 40 saati geçmeyecektir. Yaz döneminde açılan kurslarda ise haftalık toplam 30 saate kadar ders verilebilmektedir.

DYK kaç ek ders?

2021 Ocak ayında yapılan yüzde 7,36'lık zam oranı sonrasında DYK'lar hafta içi ek ders ücreti 39,11 TL , hafta sonu verilen DYK ise 41,9 TLoldu.