Snapchat video nasıl galeriye kaydedilir?

İçindekiler:

  1. Snapchat video nasıl galeriye kaydedilir?
  2. Snapchat snap nasıl kaydedilir?
  3. Snapchat nasıl fotoğraflar kaydedilir?
  4. Snapchatte fotoğraf kaydedince bildirim gider mi?

Snapchat video nasıl galeriye kaydedilir?

Sadece dokunun ve Camera Kamera Rulosuna Kaydedilmiş saying yazan bir mesaj yanıp söner. Galeri uygulamasına geri dönün ve Snapchat dizini altındaki videoyu kontrol edin. Şimdi Snapchat'te bir video çektiğinizde, önce kaydettiğinizden sonra paylaşın. Bu şekilde, tüm fotoğraflarınızı galeriye kaydedebilirsiniz.

Snapchat snap nasıl kaydedilir?

Kendi çektiğiniz Snap'leri kaydetme yöntemi çok daha basit çünkü bunun için üçüncü parti bir uygulamaya ihtiyaç yok. Bu işlem doğrudan Snapchat içinden gerçekleştirilebiliyor. Videoyu çektikten sonra Snapchat'te sol altta bulunan 'Kaydet' düğmesi üzerinden bu işlem gerçekleştirilebiliyor.

Snapchat nasıl fotoğraflar kaydedilir?

Snap'in (anlık fotoğraf) süresi dolmadan önce ekran görüntüsünü al. Uyut/Uyandır ve Ana Ekran düğmelerine aynı anda bas ve bırak. Bir kamera deklanşörü sesi duyarsın ve ekranının yanıp söndüğünü görürsün; bu bir ekran görüntüsü aldığını gösterir. Snap'inin ekran görüntüsü Film Rulona kaydedilir.

Snapchatte fotoğraf kaydedince bildirim gider mi?

Gelen snap'i açtığınızda üzerinde “Save to Camera Roll” diye bir seçenek beliriyor ve isterseniz fotoğrafı telefonunuza kaydedebiliyorsunuz. Karşı tarafa ise hiçbir bildirim gitmiyor. Üstelik bu özellik fotoğraflarda olduğu kadar videolarda da geçerli.