Getir Samsunda var mi?

İçindekiler:

  1. Getir Samsunda var mi?
  2. Getir kaç şehirde var?
  3. Getir Muğla'da var mı?
  4. Getir Büyük nerelerde var?

Getir Samsunda var mi?

Getir Sebastian is in Samsun. Market alışverişi Sebastian'da işte bu kadar basit. Samsun'un en uygun ve kapsamlı mobil marketi Sebastian, Canik'den Fakülte'yi kapsayan geniş servis alanı ile bir 'akıllı' telefon kadar uzağında.

Getir kaç şehirde var?

Getir, ihtiyaç duyulan ürünleri 10 dakika içerisinde getirmeyi amaçlayan uygulama üzerinden çalışan çevrimiçi market uygulamasıdır. İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere Türkiye çapında yaklaşık 29 ilde yer alan seçili bölgelerde 400'den fazla depo ile kullanıcılara hizmet vermektedir.

Getir Muğla'da var mı?

Bin beş yüzün üzerinde farklı ürünü, haftanın 7 günü, gece gündüz, dakikalar içinde kullanıcılarına ulaştıran Getir, Bodrum'da hizmet vermeye başladı. Getir, ilk aşamada Bodrum Merkez, Gündoğan, Yalıkavak, Yahşi ve Turgutreis'te yer alan depolarıyla, 15 farklı noktaya hizmet veriyor.

Getir Büyük nerelerde var?

Getir; İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa ve Kocaeli'nde hizmet vermesine rağmen Getir Büyük şimdilik ancak İstanbul'un Ataşehir, Ümraniye, Kayışdağı ve Kozyatağı bölgelerinde siparişlerinizi ulaştırabiliyor.