YouTube video reklamları ne kadar kazandırıyor?

İçindekiler:

  1. YouTube video reklamları ne kadar kazandırıyor?
  2. YouTube reklamları neden çıkmıyor?
  3. Reklamlar kaç TL?
  4. YouTube'da para kazanmak için kaç abone?
  5. YouTube'da küfür serbest mi?

YouTube video reklamları ne kadar kazandırıyor?

Ortalama youtube geliri 1000 youtube görüntülemesi lokasyona ve hedef kitleye göre 0.5-2 Dolar arası değişir. Rakamlar oldukça değişkendir, çoğu kanal ortalama her 1000 görüntüleme için 0.5 Dolar kazanır.

YouTube reklamları neden çıkmıyor?

Tarayıcınızda reklam engelleme yazılımı, eklentisi veya uzantısı etkinleştirdiyseniz videonuzda reklam görmeyebilirsiniz. ... Hesap Ayarlarınızda kanalınız için reklamları devre dışı bıraktıysanız videolarınızın hiçbirinde reklam sunulmaz. Her video görüntülemesinde reklam gösterilmeyebilir.

Reklamlar kaç TL?

TV reklam paketleri ve TV Reklam Ajansları
ATVEsra Erol800 TL
Show TVÇukur620 TL
Show TVRamo400 TL
Show TVKuzey Yıldızı450 TL
Show TVAna Haber Önü800 TL
17 satır daha

YouTube'da para kazanmak için kaç abone?

YouTube'dan para kazanmak için ilk ve en önemli şartlardan birisi kanalın en az 1000 aboneye sahip olması gerekiyor. Videolarınızın 10000 kanal görüntülemesi bulunması lazım, Son olarak da son saat izlenme oranının bulunması en temek para kazanma şartlarından birisidir.

YouTube'da küfür serbest mi?

Video boyunca sıkça ağır küfürler veya argo sözcükler kullanılan içerikler, reklam yayınlanmaya uygun olmayabilir. İçerikte nadiren küfür kullanılması (bazı müzik videolarında olduğu gibi), videonuzda reklam yayınlanmasına engel olmayabilir.