Türk Telekom SMS fatura ne oluyor?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom SMS fatura ne oluyor?
  2. Fatura SMS nedir?
  3. Ücretsiz SMS fatura aboneliği nedir?
  4. Türk Telekom SMS fatura nasıl iptal edilir?
  5. Faturalı sil süpür nasıl yapılır?
  6. SMS ile fatura iptali nasıl yapılır?
  7. Faturalı hatlarda sil süpür yapabilir mi?

Türk Telekom SMS fatura ne oluyor?

Sms fatura servisi, kişilere ait olan faturaların cep telefonlarına mesaj yoluyla geldiği bir servistir. Gsm firmalarının sağladığı bu kolaylık sayesinde merak ettiğiniz fatura bilgileri anında telefonunuza gelmektedir. Gelen bilgileri kontrol ederek faturanıza ait detayları görebilirsiniz.

Fatura SMS nedir?

SMS fatura, vatandaşa ait olan faturaların cep telefonlarına SMS üzerinden yollandığı bir servistir. GSM şirketlerinin uyguladığı bu kolaylık sayesinde öğrenmek istediğiniz şahsınıza ait fatura bilgileri anında telefonunuza SMS olarak gelmektedir. Gelen mesaj ile faturanıza ait detayları öğrenebilirsiniz.

Ücretsiz SMS fatura aboneliği nedir?

Talebiniz doğrultusunda aylık fatura bilgileriniz ve son ödeme tarihleri cep telefonunuza SMS ile gönderilir. Turkcell SMS Fatura servisi ücretsizdir. IPTAL SMS FATURA yazıp 2222'ye göndererek Turkcell SMS Fatura Servisi'ni iptal edebilirsiniz. ... Kağıt fatura kullanmadığınız için daha az ağaç kesilir.

Türk Telekom SMS fatura nasıl iptal edilir?

Servis aboneliğini iptal etmek için IPTAL GUNCEL yazıp 5555'e kısa mesaj gönderebilir ya da 4 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.

Faturalı sil süpür nasıl yapılır?

  1. Kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını yüklemek/giriş yapmak ve Sil Süpür oyununu oynamak gerekmektedir.
  2. Hediyeler her hafta Çarşamba veya Cuma günü 06:00'a kadar yenilenecektir. ...
  3. Hediyeler tanımlandıktan sonra müşterilere tanımlama SMS'i gönderilecektir.
Daha fazla öğe...

SMS ile fatura iptali nasıl yapılır?

SMS fatura iptal etme Her GSM şirketinin farklı bir kısa mesaj numarası bulunuyor. SMS fatura iptal etmek isteyenler iptal sms fatura yazıp, kullanılan GSM firmasına ait olan kısa mesaj numarasına göndermelidir. Bu şekilde SMS fatura mesajları daha tarafınıza ulaşmaz.

Faturalı hatlarda sil süpür yapabilir mi?

Müşterilerimiz sim kart değişikliğini bayilerimizden ücretsiz bir şekilde yapabilir. Ek olarak; Sil Süpür Kampanyalarından faydalanmak isteyen tüm bireysel faturalı müşterilerimizin, SMS fatura veya e-fatura hizmetinden de faydalanması gerekmektedir.