Celal Bayar Üniversitesi eğitim nasıl olacak?

İçindekiler:

  1. Celal Bayar Üniversitesi eğitim nasıl olacak?
  2. Celal Bayar online mi?
  3. CBÜ Öğrenci girişi nasıl yapılır?
  4. UBS ye nasıl girilir?

Celal Bayar Üniversitesi eğitim nasıl olacak?

Manisa Celal Bayar Üniversite (CBÜ) Senatosu, Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç başkanlığında toplanarak 2021-2022 Akademik Yılı için yüz yüze eğitim kararı aldı. ... Birinci ve ikinci öğretimlerde ilgili akademik birim kurul kararıyla derslerin en fazla yüzde 40'ı uzaktan öğretim yoluyla yürütülebilecektir.

Celal Bayar online mi?

Manisa Celal Bayar Üniversitesi, COVID-19 (Corona) virüsü nedeniyle YÖK kararı ile üniversitelerin eğitime ara vermesi sonrasında eğitim ve öğretime, uzaktan eğitim sistemiyle devam etmeye hazır.

CBÜ Öğrenci girişi nasıl yapılır?

Tam uzaktan eğitim sistemine giriş yapmak için sol tarafta bulunan giriş butonuna tıklıyoruz. Açılan giriş ekranında Kullanıcı kodu kısmına öğrenci numaranız Parola kısmına T.C. kimlik numaranızı yazıp sisteme giriş yapabilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra güvenliğiniz için parolanızı güncelleyebilirsiniz.

UBS ye nasıl girilir?

Adım: https://ubs.cbu.edu.tr/ adresinden ders seçimi yapılacak, (Sisteme ilk defa girecek öğrencilerin Kullanıcı adı: TC kimlik numarası, Şifre: TC kimlik numarasıdır.) 2. Adım: Ders seçimi yaptıktan sonra Kaydı Tamamla Butonuna basarak kayıt yenileme işleminiz tamamlanmış olacak.