Uşak Üniversitesinde Erasmus var mı?

İçindekiler:

  1. Uşak Üniversitesinde Erasmus var mı?
  2. 2021 Erasmus var mı?
  3. Auzef Erasmus var mı?
  4. Yeşil Erasmus Nedir?
  5. Erasmus dil Sınavından kaç almak gerekir?
  6. Erasmusta not ortalaması önemli mi?

Uşak Üniversitesinde Erasmus var mı?

Uşak Üniversitesi. Erasmus+ Programı kapsamında 2017-2018 akademik yılı Öğrenci Öğrenim Hareketliliği çerçevesinde Üniversitemizden hareketliliğe katılmak isteyen öğrencilerimize duyurulmak üzere hazırlanan ilan metni aşağıda sunulmuştur.

2021 Erasmus var mı?

2021 proje dönemi teklif çağrısı, henüz AB Komisyonu tarafından yayımlanmamış olup, Erasmus Programının yeni dönemi hayata geçirildiğinden, ayrıca bahar dönemi için ilana çıkılacaktır. ... 2021-2022 döneminde geçerli olacak kontenjanlara, “app.erasmus.ankara.edu.tr” adresindeki “Anlaşmalar Listesi” menüsünden erişilebilir.

Auzef Erasmus var mı?

AÇIKÖĞRETİM ÖĞRECİLERİ DE ERASMUS PROGRAMINDAN FAYDALANABİLİR ? Ne yazık ki Açıköğretim Fakültesi öğrencileri bu programdan faydalanamamaktadır.

Yeşil Erasmus Nedir?

Yeşil Erasmus+: Avrupa Yeşil Mutabakatı doğrultusunda, program, sürdürülebilir ulaşım modlarını kullanan katılımcılara finansal teşvikler sunacak. Aynı zamanda çevre sorunları konusunda farkındalık yaratan projelere yatırım yapacak ve iklim krizinin hafifletilmesiyle ilgili alışverişleri kolaylaştıracak.

Erasmus dil Sınavından kaç almak gerekir?

Öğrencilerin, sınavdan başarılı olabilmeleri için sınav baraj puanı: 100 tam puan üzerinden en az 50 puandır. YDS veya ÖSYM tarafından eşdeğerliği kabul edilmiş sınavlardan 50 puan ve üzeri alan öğrenciler Erasmus Yabancı dil sınavına girmek zorunda değildir.

Erasmusta not ortalaması önemli mi?

Yeterli kümülatif akademik not ortalamasına sahip olmak. Ön lisans ve lisans için en az 2.20, yüksek lisans için en az 2.50, doktora için en az 3,00 olması. Kümülatif akademik not ortalaması ve yabancı dil sınav puanına göre oluşturulan Erasmus+ sıralama puanının en az 55 olması.