Axess kredi kartı ödemesi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Axess kredi kartı ödemesi nasıl yapılır?
  2. Akbank kredi kartı taksit ödeme nasıl yapılır?
  3. Axess Taksit nasıl yapılır?
  4. Akbank fatura ödeme talimatı nasıl verilir?
  5. Akbank ekstre boldur ne demek?
  6. Axess kredi kartı kaç taksit yapıyor?
  7. Axess Kart başvurusu kaç günde sonuçlanır?
  8. Akbank kredi kartı borcumu nasıl öğrenebilirim?
  9. Akbank vergi ödeme nasıl yapılır?
  10. Akbank'tan otomatik ödeme talimatı nasıl verilir?

Axess kredi kartı ödemesi nasıl yapılır?

Hızlı, Kolay ve Temassız Ödeme İçin Şimdi Mobil Ödeme Zamanı!
  1. 5.0 ve üzeri versiyona sahip Android cihazınızda Axess Mobil'i açarak en alt satırdan kartlar sekmesine geçiş yapın, işlemler butonuna dokunun ve “mobil ödeme”yi seçin.
  2. Kullanmak istediğiniz kartı ekleyin.
  3. Kartınız mobil ödeme için tanımlandı.
Daha fazla öğe...

Akbank kredi kartı taksit ödeme nasıl yapılır?

​Axess üye işyeri olsun olmasın 50 TL ve üzeri peşin alışverişlerinizi, veya çekmiş olduğunuz Nakit Avans'ınızı hesap kesim tarihinden önce, Axess Mobil'e giriş yaptıktan sonra Kartlar>Dönem İçi>Taksit/Erteleme İste adımından, Akbank İnternet 'e giriş yaptıktan sonra Kartlarım>Taksit\Erteleme İste adımından, Akbank ...

Axess Taksit nasıl yapılır?

Akbank İnternet'e giriş yaptıktan sonra Kartlarım > Taksit/Erteleme İste adımından, Akbank Mobil'e giriş yaptıktan sonra Kredi Kartı İşlemleri >Taksit/Erteleme İste adımından, 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezini arayarak taksitlendirebilirsiniz.

Akbank fatura ödeme talimatı nasıl verilir?

Akbank müşteri hizmetleri üzerinden otomatik ödeme talimatı vermek için 4 numaralı hat aranmalıdır. Müşteri hizmetleri arandıktan sonra banka kimlik bilgilerini isteyecektir. Bankanın belirlediği müşteri numarası, kimlik numarası, veya kart numarası ve şifreyle kimlik bilgileri doğrulanacaktır.

Akbank ekstre boldur ne demek?

Ekstre Böldür hizmetinden hesap kesim tarihiniz ile son ödeme tarihiniz arasında, Axess, Wings, Free ve Axess Üniversiteli kartlarınıza ait son kesilen ekstreniz için faydalanabilirsiniz. Taksitlendirdiğiniz ekstre tutarı üzerinden aylık 1,98% (BSMV ve KKDF hariç) vade farkı alınır.

Axess kredi kartı kaç taksit yapıyor?

Alışverişten veya Nakit Avans kullanımından sonra Akbank sistemine kayıtlı cep telefonunuza gönderilecek SMS'de yer alan kodu 5990'a gönderin, Axess Mobil'e, Akbank İnternet'e veya Akbank Mobil'e girin ya da 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayın, peşin olarak aldığınız her şeyi 18 aya kadar veya kullandığınız ...

Axess Kart başvurusu kaç günde sonuçlanır?

Akbank Kredi Kartı Başvuru Takip Kredi kartı başvurunuz genellikle 1-2 gün içerisinde, en fazla ise 1 hafta içinde sonuçlanır.

Akbank kredi kartı borcumu nasıl öğrenebilirim?

444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla, veya Akbank'a kayıtlı cep telefonunuzdan E yazıp 4566'ya kısa mesaj göndererek, kolayca yapabilirsiniz.

Akbank vergi ödeme nasıl yapılır?

Akbank İnternet'te yer alan “Ödemeler” sekmesinden işleminizi kolayca ve vakit kaybetmeden yapabilirsiniz. Şubenize vereceğiniz bir talimatla uygun vergi türleri için kredi kartınızdan otomatik ödenmesini sağlayabilirsiniz.

Akbank'tan otomatik ödeme talimatı nasıl verilir?

Akbank müşteri hizmetleri üzerinden otomatik ödeme talimatı vermek için 4 numaralı hat aranmalıdır. Müşteri hizmetleri arandıktan sonra banka kimlik bilgilerini isteyecektir. Bankanın belirlediği müşteri numarası, kimlik numarası, veya kart numarası ve şifreyle kimlik bilgileri doğrulanacaktır.