Arayan numara yok ne demek iPhone?

İçindekiler:

  1. Arayan numara yok ne demek iPhone?
  2. Arayan numara yok nasıl bulurum?
  3. Iphone engelleme numara mesajlar nereye gidiyor?
  4. 11832 ücretli mi?
  5. Whatsappta engellenen kişiden mesaj gelir mi?

Arayan numara yok ne demek iPhone?

iPhone'da gizli numara ile arandığınız zaman 'Arayan Numara Yok' ekranı ile karşılaşırsınız. Gizli numara engelleme işlemi telefonunuzda bulunan bir işlem değildir. Operatörlere göre farklılık göstermektedir. Turkcell kullanıcıları gizli numaraları engellemek için, #253# tuşlarına basılması yeterlidir.

Arayan numara yok nasıl bulurum?

Bunun için yapmanız gereken işlemler;
  1. 11842 Bilinmeyen Numaralar servisini aramak ya da.
  2. “KIM” yazıp boşluk bıraktıktan sonra sizi arayan 10 haneli GSM numarasını yazıp 7048'e mesaj atmaktır.

Iphone engelleme numara mesajlar nereye gidiyor?

Gönderilen veya alınan mesajlar iletilmez. Ayrıca, engellenen kişi aramanın veya mesajın engellendiğine ilişkin bir bildirim almaz. Mail uygulamasından bir e-posta adresini engellediğinizde bu e-posta adresi, çöp sepeti klasörüne gider. E-posta engelleme işlemi tüm Apple aygıtlarınızda geçerli olur.

11832 ücretli mi?

Turkcell hatlı cep telefonunuzdan 11832'ye yapacağınız aramanın ücreti ise dakika başına tüm vergiler dahil 2,20 TL'dir. Diğer mobil operatör ve sabit hatlardan 11832'ye yapılan aramalar operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.

Whatsappta engellenen kişiden mesaj gelir mi?

WhatsApp'ta birini engellediğinizde ya da biri sizi engellediğinde iki taraf da birbirine mesaj atamaz… Ancak durum hiç de öyle değilmiş… ... Yapmanız gereken tek şey WhatsApp aboneliğinizi iptal etmek. Aynı numara ile yeniden hesap oluşturduğunuzda sizi engelleyen kişinin koyduğu engel de otomatikman kalkmış oluyor.