Sarı Dolmuş kaç TL?

İçindekiler:

  1. Sarı Dolmuş kaç TL?
  2. Indi bindi ne kadar 2020?
  3. Minibüs öğrenci parası ne kadar?
  4. Ankara dolmuş ücreti ne kadar?
  5. Minibüslerde indi bindi ne kadar?
  6. Minibüslerde indi bindi kaç para?

Sarı Dolmuş kaç TL?

Yeni tarifeye göre araçlarda indi-bindi 2 liradan 2,5 liraya çıkarken, ara duraklar arasında yolculuk 2,5 liradan 3 liraya, Kadıköy - Bostancı arası 3 liradan 3,25 liraya çıktı. Bostancı-Taksim arası yolculuk 7 liradan 8 liraya çıkarken, Kadıköy - Taksim ise 5,5 liradan 6,5 liraya çıktı.

Indi bindi ne kadar 2020?

2020 yılının son UKOME toplantısında minibüs, taksi ve taksi dolmuş ücret tarifeleri belirlendi. Minibüs, taksi, dolmuş ücretlerine yüzde 11 zam önerildi. Sektör temsilcileri zamları düşük bularak taksi ücretlerine yüzde 20, minibüs ücretlerine de yüzde 13 zam yapılıp indi-bindi ücretinin 3 TL olmasını istediler.

Minibüs öğrenci parası ne kadar?

Minibüslerde en kısa mesafe 2,50 TL'den 2,75 TL'ye, en uzun mesafe 3,70 TL'den 4 TL'ye yükseltilirken, öğrenci ücreti de kısa ve uzun mesafede 1,75 TL olarak belirlendi.

Ankara dolmuş ücreti ne kadar?

"İşimiz yüzde 70 oranında azaldı" Ankara'daki dolmuş fiyatlarının şuanda uzun hatlarda 4 TL olduğunu indi bindi de ise 3.50 TL uygulandığını belirten Koca, “Bizim esnaf olarak da beklentimiz şu; takdir edersiniz ki pandemi sürecindeyiz işimiz yüzde 70 oranında azaldı.

Minibüslerde indi bindi ne kadar?

Tam kapanma uygulaması sırasında ertelenen İzmir'de minibüs tarifesine uygulanacak zamlar, yarından itibaren geçerli olacak. Minibüsçü esnafı daha önce alınan zam kararını yarından itibaren uygulama kararı alırken, yüzde 12'lik zam artışıyla birlikte en düşük indi-bindi ücreti 3,5 liradan 4 liraya yükseltildi.

Minibüslerde indi bindi kaç para?

Minibüs, taksi, dolmuş ücretlerine yüzde 11 zam önerildi. Sektör temsilcileri zamları düşük bularak taksi ücretlerine yüzde 20, minibüs ücretlerine de yüzde 13 zam yapılıp indi-bindi ücretinin 3 TL olmasını istediler. Konuşmaların ardından yüzde 11 zam teklifi UKOME toplantısında oy çokluğu ile kabul edildi.