Yüklediğim uygulamayı nasıl gizlerim?

İçindekiler:

  1. Yüklediğim uygulamayı nasıl gizlerim?
  2. Bilgisayarda uygulama nasıl gizlenir?
  3. Bilgisayarda bir dosya nasıl gizlenir?
  4. Masaüstündeki uygulama nasıl gizlenir?

Yüklediğim uygulamayı nasıl gizlerim?

Ayarlar>>Ekran>>Ana Ekran>>Uygulamaları Gizle yolunu izleyerek uygulamalarınızı gizleyebilirsiniz ancak dilerseniz aynı seçeneğe ana ekran uygulamanızda da ulaşabilirsiniz. Ana ekranda uygulama çekmecesine girip ardından menüye girerseniz gizleme seçeneğini görmelisiniz.

Bilgisayarda uygulama nasıl gizlenir?

Ana Ayarlar menüsünde “Kişiselleştirme” yi tıklayın. Kişiselleştirme'de, kenar çubuğunda “Başlat” ı tıklayın. Başlat menüsü ayarlarında, “Başlangıç ​​Menüsünde Uygulama Listesini Göster” etiketli anahtarı bulun. “Kapalı” konuma getirmek için anahtarı tıklayın.

Bilgisayarda bir dosya nasıl gizlenir?

Görünüm sekmesinde Gelişmiş ayarlar altında Gizli dosyaları, klasörleri veya sürücüleri gösterme seçeneğini seçin ve Tamam'a tıklayın. Bir veya birden fazla dosyayı veya klasörü görünmez yapmak için dosyaların üzerine sağ tıklayın ve Özellikler'e tıklayın. Burada Genel sekmesini seçin ve Gizli kutucuğunu işaretleyin.

Masaüstündeki uygulama nasıl gizlenir?

Açılan ekranda şu adrese gidin: Uygulamalar menüsü> Uygulamaları gizle (önerilen menünün altında) ve gizlemek istediğiniz uygulamalarla ilgili kutuları işaretleyin.