Saç ekimi teknikleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Saç ekimi teknikleri nelerdir?
  2. Dhı mi FUE mi?
  3. Dhı mı FUE mi?
  4. Safir Fue Saç Ekimi Nedir?
  5. Dhı yöntemi nedir?

Saç ekimi teknikleri nelerdir?

Saç ekim teknikleri nelerdir?
  • Fut Yönetimi ile Saç Ekim. fut yöntemi sonrası kalan izler. ...
  • Fue Yöntemi ile Saç Ekimi. fue sonrası ilk görüntü ...
  • Robotik Fue ile Saç Ekimi. robotik saç ekimi. ...
  • DHİ Saç Ekimi. dhi saç ekimi. ...
  • Safir Saç Ekimi. ...
  • Ağrısız Saç Ekimi.

Dhı mi FUE mi?

FUE tekniği daha geniş bir alana ekim yapılabilmesi için DHI metodu ise; daha sık ekim yapabilmek için ideal yöntemdir. FUE tekniğinde saç tıraşı zorunluluğu vardır, DHI tekniğinde sadece donör bölgeye saç tıraşı yapılması yeterlidir. ... FUE tekniği 6-8 saat arası sürerken, DHI metodu biraz daha uzun sürelidir.

Dhı mı FUE mi?

FUE dediğimiz yöntem; Foliculer Unit Extraction = Foliküler Ünite Ekstraksiyonu; yani tek tek köklerin donör bölgeden alınması yöntemidir. DHI= Direct Hair Implant= Direkt Saç Ekimi; ekim esnasında özel bir medikal alet ile (ki buna kalem diyoruz) aynı anda hem kanal açıp hem de ekim yapılması yöntemidir.

Safir Fue Saç Ekimi Nedir?

Safir saç ekimi , FUE saç ekimi tekniğinin safir cevherinden üretilmiş keskin uçlu özel cerrahi kalemlerle uygulanan minimal invaziv gelişmiş versiyonudur. Saç dökülmelerine kalıcı olarak çözüm getiren saç ekimi operasyonları, FUE tekniğinin geliştirilmesi ile birlikte yaygın olarak uygulanmaya başlar.

Dhı yöntemi nedir?

DHI Saç Ekimi (Direct Hair Implantation) "Doğrudan Saç Ekimi" anlamına gelir. Bu yöntemde sadece uzman kişiler tarafından kullanılması gereken choi adlı medikal kalem sayesinde greftler toplanır, ardından yine bu kalem sayesinde alınan saçlar cilde kesi, kanal açılmadan direkt olarak yerleştirilir.