18 yaşından küçükler epilasyon yaptırabilir mi?

İçindekiler:

  1. 18 yaşından küçükler epilasyon yaptırabilir mi?
  2. Koltuk altı lazer kaç yaşında başlar?
  3. Lazer epilasyon ne zaman başlanmalı?
  4. Lazer epilasyon ne kadar zamanda biter?
  5. Lazer tedavisi kaç ay sürer?

18 yaşından küçükler epilasyon yaptırabilir mi?

Epilasyondan beklenen etkinin alınabilmesi için ergenlik çağı geçtikten sonra, mümkünse 18 yaşından sonra epilasyon yapmak en uygun olandır. Ancak aşırı kıllanma varsa ve rahatsızlık veriyorsa ebeveyn izni olması kaydıyla epilasyon uygulanabilir.

Koltuk altı lazer kaç yaşında başlar?

Özellikle kız çocukları adet görmeye başlayıp birkaç sene geçtikten sonra (yaklaşık 15 yaş civarı) herhangi bir problem yoksa bacak, koltuk altı ve bikini bölgelerinden epilasyona başlanabilir. Ergenliğin başlaması ile hormonların tam olarak düzene girmesi arasında birkaç senelik bir süre gerekli.

Lazer epilasyon ne zaman başlanmalı?

16 yaşından itibaren uygun görülen her hastaya lazer epilasyon uygulanabilmektedir.

Lazer epilasyon ne kadar zamanda biter?

Lazer epilasyon uygulaması için başvuran kişiler önce lazer epilasyon için uygunluk açısından değerlendirilir. Lazer epilasyon için uygun bir adaysanız ortalama “6-8 seansta” tüylerinizin çoğundan kurtulmanız ve makul bir sonuca ulaşmanız gerekir.

Lazer tedavisi kaç ay sürer?

Lazer epilasyon kaç seans uygulanır? Lazer epilasyonun ortalama 6 seans uygulanması başarılı bir sonuç sağlar. Yüz bölgesi ve hormonal nedenli tüylenmelerde seans sayısı ortalama 10 olur. Seans aralıkları vücut bölgelerinde ortalama 2 ay, yüzde ise 1 aydır.