Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi kaç yıllık?

İçindekiler:

  1. Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi kaç yıllık?
  2. Gazi Üniversitesi hukuk bölümü var mı?
  3. Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı kim?
  4. Gazi üniversitesi hukuk kalktı mı?
  5. Muhittin astarlı kimdir?
  6. Prof Dr Ramazan Çağlayan Kimdir?

Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi kaç yıllık?

Dört yıl süren lisans eğitimi düzeyinde esas alınan müfredat programı, hukuk eğitiminde temel bilgi donanımını kazandırmaya yöneliktir.

Gazi Üniversitesi hukuk bölümü var mı?

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Gazi Üniversitesi bünyesinde 1992 yılında kurulmuş, 1994 yılında eğitim vermeye başlamıştır. 25 yılı aşkın hukuk eğitimi veren bu fakülte tarihinde ise Gazi Üniversitesinden ayrılarak eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.

Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı kim?

Fakültenin dekanı, Prof. Dr. Mustafa Fadıl YILDIRIM'dır.

Gazi üniversitesi hukuk kalktı mı?

Gazi Mustafa Kemal'in kurucusu olduğu Türkiye'nin en eski ve en köklü üniversitesinin kadim fakülteleri kapanıyor. Hukuk Fakültesi, yeni kurulacak 'Hacı Bayram-ı Veli Üniversitesi'ne bağlanacak.

Muhittin astarlı kimdir?

Muhittin ASTARLI, (Doç. Dr.) 1998 yılında Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra aynı üniversitede iş hukuku anabilim dalında araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladı. ... Yazar halen Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak hem lisans hem de lisansüstü dersler yürütmektedir.

Prof Dr Ramazan Çağlayan Kimdir?

Ramazan Çağlayan'ın İdare Hukuku ve İdarî Yargılama Hukuku (Ankara, Dinamik Akademi, 3. ... 1993-1999 yılları arasında Erzincan Hukuk Fakültesinde araştırma görevlisi, 1999-2004 yılları arasında aynı fakültede yardımcı doçent olarak çalışmıştır. 2004 yılında Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesine geçmiştir.