Prezi de hazırlanan sunum nasıl indirilir?

İçindekiler:

  1. Prezi de hazırlanan sunum nasıl indirilir?
  2. PowerPoint ve prezi ne tür programlardır?
  3. Prezi sunum hazırlama programı mıdır?
  4. Prezi Desktop nedir?
  5. Prezide Show seçeneği ne için?
  6. Prezi mi power point mi?
  7. Prezi show ne icin kullanilir?
  8. Prezi show ne için kullanılır?
  9. Prezide bulunan Frame türleri nelerdir?
  10. Prezi nedir nasıl kullanılır?
  11. Haiku Deck nedir?

Prezi de hazırlanan sunum nasıl indirilir?

İnternet erişimi olmayan bir yerde sunum yapılacaksa ya da yedekleme amacıyla sunumu bilgisayarınıza indirebilirsiniz. “Download” butonuna tıklayıp, Page 9 Sayfa 9 / 10 Açılan pencereden “Export to Portable prezi” seçeneği seçilip Download düğmesine tıklanır.

PowerPoint ve prezi ne tür programlardır?

PowerPoint ürünü belge, elektronik tablo, sunu oluşturma ve e-posta yönetme için farklı türden yazılımların birleştirildiği "Office" ürün paketinin bir parçasıdır. Prezi bir sunum aracı.

Prezi sunum hazırlama programı mıdır?

Prezi, Microsoft PowerPoint gibi sunum hazırlama programlarından biri olmaktadır. Oldukça zengin bir içeriğe sahip olan program, kısa sürede sunum hazırlamanın en etkili yollarından biri olmaktadır.

Prezi Desktop nedir?

Orijinal sunumlar yaratın Prezi Desktop'u bilgisayarınızda internet bağlantısı olmadan 'prezis'ler (PowerPoint sunumları) oluşturmak için kullanabilirsiniz. ... Prezi PowerPointte yapabileceğiniz klasik, basit sunumların ötesine geçmenizi sağlayan bir araçtır.

Prezide Show seçeneği ne için?

Sıralamayı da yapmanızla birlikte sunumunuzu ekranda sağ alt kısımda bulunan “Show” butonuyla izleyebilir ve tekrar düzenleyebilirsiniz. Tamamlanmış ya da tamamlanmamış sunumlarınız siz sunumunuzdan çıktığınız anda oldukları gibi kaydedilip saklanmaktadır.

Prezi mi power point mi?

Temel plan sizin için yeterliyse, Prezi açık farkla kazanandır. Bununla birlikte, muhtemelen bilgisayarınızda zaten bir tür Microsoft Office yüklüdür. Dolayısıyla PowerPoint neredeyse herkes için iyi bir seçenektir. Özellikle, Prezi'nin temel planının sizin için yeterince iyi olup olmadığına karar verirmelisiniz.

Prezi show ne icin kullanilir?

Prezi'de hazır şablonları kullanarak ya da kendiniz özel hazırlayarak, hareketli sunumlar hazırlayabilirsiniz. Hareketli akışı ile tek düze ilerleyen slayt sunulardan farklı olarak daha dinamik, daha dikkat çekici sunular yapabilirsiniz.

Prezi show ne için kullanılır?

Prezi, standart sunum programlarından sıkılmış olanların; sunumunu daha eğlenceli ve ilgi çekici hale getirmek isteyenlerin yardımına koşan bir sunum hazırlama sitesidir. Görsel üstünlüğünün yanında Prezi kullanıcılarına internet bağlantısı olan istediği her bilgisayardan ulaşabilmesi imkanını da sağlıyor.

Prezide bulunan Frame türleri nelerdir?

* dört farklı frame vardır;
  • 1.rectangle.
  • 2.brancet.
  • circle.
  • 4.invisible.

Prezi nedir nasıl kullanılır?

Prezi, animasyon ve görsel açıdan zenginleştirilmiş bulut yani web tabanlı yeni nesil sunum hazırlama sitesidir. Prezinin sahip olduğu kolay arayüz sayesinde kişisel yada profesyonel gereksinimleriniz için fark yaratan etkileyici slayt sunumlarını kısa sürede hazırlayabilirsiniz.

Haiku Deck nedir?

Haiku Deck sunum hazırlarken slaytlara ekleyeceğimiz görselleri seçmede yardımcı olan ücretsiz bir iPad uygulaması. Haiku Deck'e sunum sırasında anlatacağınız konuyla ilgili birkaç kelime girdiğinizde, uygulama 35 milyonun üzerinde resim kaynağından en anlamlı görselleri sizin için buluyor.