Passolig kaç yıl geçerli?

İçindekiler:

  1. Passolig kaç yıl geçerli?
  2. Passolig ile kac bilet alabilirim?
  3. Passolig zorunlu mu?
  4. Süresi biten passolig nasıl uzatılır?
  5. Futbol maçı bileti nasıl alınır?
  6. Maça gitmek için Passolig şart mı?
  7. Türkiye maçı için Passolig gerekli mi?
  8. Milli takım maçı için passolig gerekli mi?
  9. Passolig almak için ne lazım?
  10. Passolig kredi kartının limiti ne kadar?

Passolig kaç yıl geçerli?

E-Bilet Yıllık Kullanım Bedeli senede bir defa tahsil edilir ve kullanım süresi 1 yıldır. Spor Toto Süper Lig ile Spor Toto 1.Lig maçlarına bilet satın alabilmeniz ve bu maçları stadyumlarda izleyebilmeniz için her yıl yenilenmesi gerekir.

Passolig ile kac bilet alabilirim?

Kaç adet bilet satın alabilirim? Bir kişi kendisi ile birlikte toplam beş kişi adına (5 adet) bilet satın alabilir.Bilet satın alınacak tüm taraftarlarımızın passolig kart sahibi olması gerekmektedir.

Passolig zorunlu mu?

'te yürürlüğe giren 6222 sayılı “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” uyarınca Passolig Kart sahibi olmadan stadyumlara giriş yapılamamaktadır.

Süresi biten passolig nasıl uzatılır?

E-Bilet Kullanım Süremi Nasıl Uzatırım?
  1. Hemen www.passolig.com.tr'ye girip, E-Bilet Kullanım Süresini uzat butonuna tıklayın; TC kimlik numaranızı ve cep telefonunuzu giriniz.
  2. Bilet Kullanım Süresi'ni uzatmak istediğiniz Passolig Kartınızı seçin.
Daha fazla öğe...

Futbol maçı bileti nasıl alınır?

'te yürürlüğe giren 6222 sayılı “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” uyarınca Passolig Kart sahibi olmadan stadyumlara giriş yapılamamaktadır. Maç biletinizi www.passo.com.tr sitesinden, Passo Mobil Uygulaması'ndan, N Kolay İşyerleri'nden ve N Kolay İşlem Merkezlerinden satılmaktadır.

Maça gitmek için Passolig şart mı?

Artık Passolig Kartınıza para yükleyerek dilediğiniz maça biletinizi alabilirsiniz. 'te yürürlüğe giren 6222 sayılı “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” uyarınca Passolig Kart sahibi olmadan stadyumlara giriş yapılamamaktadır.

Türkiye maçı için Passolig gerekli mi?

A Millî Futbol Takımı, Karadağ ile 1 Eylül Çarşamba günü saat 21.45'te Beşiktaş Park'ta oynayacağı 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu maçının öncelikli bilet satışı, Millî Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri için başladı. ... Bilet satışlarında Passolig zorunluluğu aranmayacak.

Milli takım maçı için passolig gerekli mi?

A Millî Futbol Takımı, Karadağ ile 1 Eylül Çarşamba günü saat 21.45'te Beşiktaş Park'ta oynayacağı 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu maçının öncelikli bilet satışı, Millî Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri için başladı. ... Bilet satışlarında Passolig zorunluluğu aranmayacak.

Passolig almak için ne lazım?

Passolig Kartını nasıl alacaksın?
  1. WEB'den veya CEP'ten.
  2. 2. www.passolig.com.tr'ye girin.
  3. Hemen Başvur'u tıklayın!
  4. Başvuru formunu doldurun.
  5. Cep telefonunuza gelen doğrulama kodunu yazın.
  6. Kartınızı seçin.
  7. 7. Fotoğrafınızı yükleyin.
  8. 8. Ödemenizi gerçekleştirin.

Passolig kredi kartının limiti ne kadar?

Kart limitini ayda 250 TL'ye kadar kullanarak, maç biletlerini alabilirsin. Kredi kartı limitin ilk etapta sadece maç bileti alımı ile sınırlıdır. Kartını kullandıkça toplam limitin 1000 TL'ye kadar yükseltilecek ve diğer harcamalarında da kullanılabilir hale gelecektir.