Tivibu nasil iptal edebilirim?

İçindekiler:

  1. Tivibu nasil iptal edebilirim?
  2. Tivibu cihaz iadesi nereye?
  3. Tivibu hizmet numarası nasıl öğrenilir?
  4. Türk Telekom ne kadar taahhüt kaldı?
  5. Tivibu Fatura Ödeme Nasıl Yapılır?

Tivibu nasil iptal edebilirim?

Mevcut Tivibu Go paketinin iptali için Türk Telekom Müşteri Hizmetlerine (4) iptal talebi iletilmelidir. İptal talebi alındıktan sonra aynı gün içinde Tivibu Go paketinin iptali gerçekleştirilir. Hizmetin ay sonu öncesinde iptal edilmesi durumunda, ayın kalan kısmı için iade yapılmaz.

Tivibu cihaz iadesi nereye?

Tivibu cihazının iade yeri, Türk Telekom Müdürlükleri veya TTNET Bayiileridir. Tivibu cihazı alındığı şubeye iade edilmek zorunda değildir ancak cihaz iadesinin yapılması ve Tivibu kullanımının iptal edilmesi için cihaz teslimi yapılırken yetkililere bildirilmesi gerekir.

Tivibu hizmet numarası nasıl öğrenilir?

Tivibu internet hizmet numaranızı bilmiyorsanız Türk Telekom müşteri hizmetleri numarası olarak 4 numaralı hattı arayarak ya da cep telefonunuzdan 05 numarasına HIZMET NO yazarak kısa mesaj gönderebilirsiniz. Böylece Tivibu hizmet numaranızı öğrenebilirsiniz. Mesaj ücreti ise bir SMS ücretidir.

Türk Telekom ne kadar taahhüt kaldı?

Telefonun arama yerine *124# yazarak arama yaptıktan sonra gelen ekrana önce 9 rakamını yazıp gönder tuşuna basabilirsiniz. Ardından 3 ve daha sonra 2 tuşlarına basıp gönderdikten sonra taahhüt kalan süre ve cayma bedeli SMS olarak tarafınıza gelecektir.

Tivibu Fatura Ödeme Nasıl Yapılır?

Tivibu fatura ödeme işlemi tercihe bağlı olarak internet üzerinden kredi kartı bilgileri ile çağrı merkezinden otomatik ödeme talimatı ile ya da Türk Telekom fatura ödeme merkezlerine şahsen gidilerek yapılabiliyor.