Istanbul Balıkesir feribotla nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Istanbul Balıkesir feribotla nasıl gidilir?
  2. Istanbul Balıkesir Ayvalık Nasıl Gidilir?
  3. Bandırma İstanbul arabali feribot kac tl?
  4. Istanbul'dan Balıkesir'e feribot var mı?

Istanbul Balıkesir feribotla nasıl gidilir?

İstanbul Yenikapı ile Balıkesir Bandırma limanları arasında tüm yıl boyunca düzenli olarak İDO tarafından feribot seferleri yapılmaktadır. Deniz otobüsü ile yine Bostancı – Yenikapı – Bandırma hattında feribot seferleri yapılmaktadır. Arabalı Vapur yani araçlı geçiş için uygun olanı sadece feribot yazan seferlerdir.

Istanbul Balıkesir Ayvalık Nasıl Gidilir?

İstanbul Yenikapı ve Bostancı'dan kalkan deniz otobüsleri ile yaklaşık 2 saatte Bandırma'ya geçebilir, buradan 3 saatlik bir yolculuk ile Ayvalık'a ulaşabilirsiniz. Midilli Adası'ndan feribot ve deniz otobüsleri ile Ayvalık'a yaklaşık iki saatte ulaşmak mümkündür.

Bandırma İstanbul arabali feribot kac tl?

Yenikapı-Bandırma İDO Feribot Seferleri Sonbahar Tarifesi Fiyatları Bandırma Yenikapı-Bostancı seferlerinde İDO esnek fiyat tarifesini uygulamakta olup fiyatlar anlık değişkenlik göstermektedir. Şuanda yansıtılan fiyatlar 76 TL ile 136 TL arasındadır.

Istanbul'dan Balıkesir'e feribot var mı?

İstanbul Yenikapı ile Balıkesir Bandırma limanları arasında tüm yıl boyunca düzenli olarak İDO tarafından feribot seferleri yapılmaktadır. ... Bandırma Yenikapı feribot seferleri yaklaşık 2 saat 30 dk yolculuk süresine sahiptir.