Ne kadar Taahhütüm kaldı?

İçindekiler:

  1. Ne kadar Taahhütüm kaldı?
  2. Turkcell Superonline taahhüt bitince ne olur?
  3. Vodafone taahhüt süresi nasıl öğrenirim?
  4. Turkcell Superonline kaç ay taahhüt?
  5. Taahhütsüz ücret ne demektir?

Ne kadar Taahhütüm kaldı?

Telefonun arama yerine *124# yazarak arama yaptıktan sonra gelen ekrana önce 9 rakamını yazıp gönder tuşuna basabilirsiniz. Ardından 3 ve daha sonra 2 tuşlarına basıp gönderdikten sonra taahhüt kalan süre ve cayma bedeli SMS olarak tarafınıza gelecektir.

Turkcell Superonline taahhüt bitince ne olur?

​Ürünler arası geçiş yapıldığında yeni 24 ay taahhüt atayacaktır. Ancak Turkcell ile ortak olan taahhüt süresi dolduğunda yalnızca Superonline için yeni yapılan 24 ay devam eder.

Vodafone taahhüt süresi nasıl öğrenirim?

Vodafone faturalı hat sahipleri taahhüt sorgulama işlemini için dilerlerse Vodafone taahhüt sorgulama kodu numarasını kullanabilir. Kaç ay taahhüt kaldığını sorgulamak için Telefonunuzdan *7000# tuşlayarak arama tuşuna basmanız yeterlidir.

Turkcell Superonline kaç ay taahhüt?

​Kampanyadan yeni Turkcell Superonline aboneleri 24 ay taahhütle yararlanabilir. Kampanyadan yararlanabilmek için mevcut durumda Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Taahhütsüz ücret ne demektir?

Genellikle süresiz sözleşmelerde bu ifade kullanılır. Taahhütsüz İnternet ve Taahhütsüz Fatura Ne Anlama Gelir? ... Müşteri istediği zaman başka bir hatta ya da fatura paketine geçebilir. Bunun için söz konusu markaya herhangi bir taahhütte bulunmadığı için ceza ödemez.